«Το Νυφικό Κρεβάτι» του Γιαν Ντε Χάρτογκ στο θέατρο Απόλλων

Άκης Αξαόπουλος
27/09/2019 13:32
 
 
 

 

Ένα ζευγάρι από την πρώτη μέρα του γάμου τους μέχρι τα βαθιά τους γεράματα. Από τον ενθουσιασμό και τα σχέδια των πρώτων χρόνων μέχρι και τη ζωή που ίσως περάσει χωρίς να το καταλάβεις. Ο Ολλανδός συγγραφέας Γιαν ντε Χάρτογκ πραγματεύεται τα στάδια του ζευγαριού και του γάμου με κεντρικό ήρωα «Το Νυφικό Κρεβάτι».

Μια διαχρονική γλυκόπικρη κωμωδία που θα μας κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε, αλλά κυρίως να ταυτιστούμε όπως έκανε για εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά θεατρικά έργα παγκοσμίως, έχει αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία από κοινό και κριτικούς και έχει γίνει ένα από τα θρυλικότερα έργα στο Broadway. Έγραψε ιστορία και στην Ελλάδα τόσο με το πρώτο ανέβασμα του από τον Δημήτρη Χορν και την Έλλη Λαμπέτη, όσο και με το δεύτερο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Γιάννη Φέρτη.

Σημείωμα σκηνοθέτη

Ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται αρχές 20oυ αιώνα και δοκιμάζουν το πείραμα του γάμου. Προσπαθούν να επιβιώσουν περνώντας από όλα τα στάδια του έγγαμου βίου. Αγαπιούνται, μισιούνται, κλαίνε, γελάνε, τεκνοποιούν. Το πείραμα πέτυχε; Η απόφαση δική σας.
Στέλιος Γεράνης

Info
Πού: Θέατρο Απόλλων
Πότε: Σάββατο 28 & Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:00
Παίζουν: Σοφία Νομικού, Γιάννης Ρούσσος
Σκηνοθεσία: Στέλιος Γεράνης
Τιμές εισιτηρίων: 10 € και 5 € (για ανέργους, φοιτητές), Ατέλειες Δεκτές.

*H προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται 10:00 – 14:00 καθημερινά στα ταμεία του Θεάτρου Απόλλων και απόγευμα 18:00 – 21:00.
*Ηλεκτρονικά: www. ticketservices.gr
* Η προπώληση των εισιτηρίων από το ταμείο του θεάτρου για επόμενες παραστάσεις σταματάει μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης της ημέρας.
*Οι κρατήσεις εισιτηρίων πρέπει να αγοράζονται το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της ημέρας της παράστασης.
*Τηλέφωνο Θεάτρου Απόλλων: 2281085192.

(Visited 148 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*