Διήμερο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Μύκονο

 
 
 

christmas party mykonos 1

Ένα διήμερο γεμάτο με Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου.  

Στα πλαίσια των Χριστουγέννων ο δήμος Μυκόνου διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο πάρτι στις 1 και 2 Δεκέμβρη στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο με στόχο την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.

Το Χριστουγεννιάτικο πάρτι θα περιλαμβάνει για όλους όσοι παρευρεθούν Παραμυθένια Σκηνικά, φωτογραφίες με Εντυπωσιακές Μασκότ, Θεατρικές Μουσικοχορευτικές Παραστάσεις, Ομαδικά Ψυχαγωγικά Παιχνίδια, Εργαστήρια με Πρωτότυπες Χειροτεχνίες, Ψυχαγωγικές Δράσεις, Λιχουδιές και βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι.

Οι βόλτες με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα πραγματοποιούνται για όλους από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα με αφετηρία μπροστά από το Γρυπάρειο.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Δεκέμβρη από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 9:00 το βράδυ και την Κυριακή 2 Δεκέμβρη από τις 10.30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

“Τα Χριστούγεννα ανήκουν στους μικρούς μας φίλους και ως δημοτική αρχή είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Ο δήμος μας συμβάλλει με γιορτινή διάθεση και στην ψυχαγωγία των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων, μέσα από μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που θα υλοποιηθούν στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο. Κύριος στόχος μας είναι να μη λείπει τίποτα στη νέα γενιά των Μυκονιατών, πόσο μάλλον το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων”.

Πρόγραμμα

progrma xmas18 mykonos

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*