Ξεκινά το 6ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Café” 2018

 
 
 

tavli 04

Το καλοκαίρι έφυγε και ήρθε η ώρα για παρεούλα, χαλάρωση, ανασυγκρότηση δυνάμεων και …τάβλι, το αγαπημένο “σπορ” του Έλληνα.
Πιστοί στο ραντεβού τους όλοι αυτοί που εδώ και 6 χρόνια συμμετέχουν στην εξαιρετική διοργάνωση, χωρίς περιορισμό φύλου, ηλικίας, εθνικότητας, θρησκείας και με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για παιχνίδι.

Το “Heaven’s Cafe” προσκαλεί όλους τους λάτρες του παιχνιδιού, να πάρουν μέρος στο 6ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Café” 2018.

“Είμαστε σίγουροι πως και φέτος αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα χειμερινά γεγονότα της Νάξου δημιουργόντας ένα όμορφο παρεΐστικο κλίμα με ανεπανάληπτες αναμετρήσεις, συγκινήσεις, μεγάλες ανατροπές, επικές συγκρούσεις, γέλιο, ένταση εκπλήξεις και πολλά και μεγάλα έπαθλα” επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο “Heaven’s Café ” ή στο τηλέφωνο: 22850 22747.

Μετά την κλήρωση και την δημιουργία των αγωνιστικών ομίλων τα παιχνίδια μεταξύ των παικτών καθορίζονται σε ώρα και μέρα που βολεύει και τους δύο.

Η πρώτη επίσημη ζαριά θα ριχτεί στο ξύλινο τερέν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου.

Είτε είναι θέμα τεχνικής, είτε της θεάς τύχης, το τάβλι είναι το παιχνίδι που γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας, μπορεί να παιχθεί από όλους και έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς. 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*