Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «4Χ4» ο Γιάννης Φραγκίσκος

fraggiskos
admin
02/09/2017 09:43
 
 
 

Έτοιμος για το νέο του επαγγελματικό βήμα είναι ο ηθοποιός Γιάννης Φραγκίσκος που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται μετά τη συμμετοχή του σε διαφήμιση της μπύρας Άλφα.

Ο νεαρός και ταλαντούχος ηθοποιός ξεκινά την επόμενη εβδομάδα γυρίσματα για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «4Χ4» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη και Θανάση Ιατρίδη.
«Είναι μια κομεντί που θα παίζεται δύο φορές την εβδομάδα. Εγώ θα υποδύομαι τον κολλητό φίλο ενός από τους ήρωες της σειράς που θα παίξουν έναν περίεργο ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού» λέει στο naxostimes.gr ο Γιάννης Φραγκίσκος.
«Είναι μια σειρά που με εκφράζει πολύ. Η συμμετοχή μου θα είναι μετά τα δέκα πρώτα επεισόδια και μέχρι το τέλος της σειράς» προσθέτει.
Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Κωνσταντίνος Λάγκος κ.ά.
Ο Γιάννης Φραγκίσκος, επίσης, θα συμμετέχει σε περιοδεία στα Δωδεκάνησα με την θεατρική παράσταση του Γ.Σουξέ «Θαλασσινά Παραμύθια» από τις 10 έως τις 28 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Κική Μαργαρίτη

(Visited 156 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*