Πρεμιέρα στο Cine Naxos: ΣΥΜΜΑΧΟΙ (ALLIED)

Brad Pitt and Marion Cotillard married in Allied
admin
25/11/2016 17:51
 
 
 

Το ρομαντικό, κατασκοπικό φιλμ «Allied – Σύμμαχοι» βγήκε από τις 24 Νοεμβρίου 2016 στην Ελλάδα με βασικό ατού την πρωταγωνιστική παρουσία των Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ.

Υποδύονται τους κατασκόπους των Συμμάχων Μαξ Βέιτμαν και Μαριάν Μποσεζούρ, οι οποίοι γνωρίζονται στο γερμανοκρατούμενο Μαρόκο του 1942 αναλαμβάνοντας μία επικίνδυνη αποστολή. Πρέπει να υποδυθούν ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι για να ξεγελάσουν και να μπορέσουν να σκοτώσουν τον ναζί Πρέσβη στην Καζαμπλάνκα.

Το πολυδιαφημισμένο φιλμ που θα τραβήξει σίγουρα το γυναικείο κοινό και όχι μόνο, υπογράφει σκηνοθετικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για το «Φόρεστ Γκαμπ» Ρόμπερτ Ζεμέκις, η τελευταία ταινία του οποίου ήταν το περσινό «The Walk» με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ να «σχοινοβατεί» ανάμεσα στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης (επρόκειτο για αληθινή ιστορία).

Η ταινία προβάλλεται στο Cine Naxos από την Παρασκευή 25 έως την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με δυο προβολές καθημερινά στις 8:00 και τις 10:15 το βράδυ. 

Υπόθεση

Μια κατασκοπική περιπέτεια με έντονα δραματικά στοιχεία που τοποθετείται στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο (όπως και τα επιτυχημένα Inglourious Basterds, Fury με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ)… Ένας Αμερικανός κατάσκοπος ερωτεύεται και παντρεύεται μια Γαλλίδα πράκτορα κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής. Γρήγορα μαθαίνει πως η καλή του ενδέχεται να είναι διπλός πράκτορας για λογαριασμό των Γερμανών και μάλιστα του αναθέτουν να το εξακριβώσει και να πράξει ανάλογα. Ένα τεράστιο δίλημμα, εν μέσω πολέμου, που σίγουρα θα συγκινήσει τους θεατές.

ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 2016

ΕΙΔΟΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 124΄

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΣΤΙΒΕΝ ΝΑΪΤ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΡΟΜΠΕΡΤ ΖΕΜΕΚΙΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ

 Τρέιλερ: 

{youtube}z_TWtrbN_oc{/youtube}

(Visited 63 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*