Ο Απεραθίτικος Σύλλογος διοργανώνει Αποκριάτικο χορό με πολλές εκπλήξεις

 
 
 

Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου, στο κέντρο διασκεδάσεως "Όμορφη Νύχτα" στο Γαλάτσι. Ζωντανή μουσική με τους "Βοριάδες" και βιολί από τον Γιάννη Ζευγόλη, χορευτικά του Συλλόγου, πλούσια λαχειοφόρος αγορά και πλήθος αποκριάτικα δρώμενα είναι μερικά από αυτά που περιμένουν όσους παρεβρεθούν στην εκδήλωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι, φίλες και μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου και του χωριού μας,

Με μεγάλη χαρά, σας καλούμε να παρευρεθείτε στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 του Φλεβάρη, στο κέντρο διασκεδάσεως «Όμορφη Νύχτα», Ζήνωνος 5, Γαλάτσι. Το βιολί του Γιάννη Ζευγόλη και το μουσικό συγκρότημα «Βορριάδες», θα σας ταξιδέψουν με τραγούδια και σκοπούς του Αιγαίου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολύ χορό, με το χορευτικό του Απεραθίτικου Συλλόγου σε πλήρη δράση, πλούσια λαχειοφόρο αγορά, καθώς και πλήθος αποκριάτικων δρώμενων και άλλων εκπλήξεων. Η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ και αναψυκτικών. Ώρα προσέλευσης 9:30 μμ.
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετέχετε ενεργά στην προετοιμασία και υλοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και όσοι επιθυμείτε να εξασφαλίσετε έγκαιρα θέσεις, τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας είναι στη διάθεση σας:
– για χορηγίες της εκδήλωσης, Πέτρος – Φλώριος Μπάκαλος (τηλ. 6985577551).

– για προσφορές δώρων για τη λαχειοφόρο αγορά, Φλώριος Γλέζος (τηλ. 6930835326)
– για συμμετοχή στο χορευτικό τμήμα που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με παραδοσιακές στολές, Ειρήνη Φραγκούλη (τηλ. 6981976934)
– για κρατήσεις θέσεων, Ειρήνη Κώτσου (τηλ. 6986705079)
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου, aperathou_sullogos@yahoo.gr
Σας περιμένουμε!!
Το Δ.Σ. του Απεραθίτικου Συλλόγου.

 

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*