Συμμορία από ρακούν λήστεψαν τράπεζα

Άκης Αξαόπουλος
30/10/2020 12:51
 
 
 

 

Δύο δαιμόνια ρακούν πιάστηκαν στα πράσα από το κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας Chase Bank σε πόλη της Καλιφόρνια στις 20 Οκτωβρίου. Δεν είχαν βέβαια στο στόχαστρο τα λεφτά της τράπεζας, αλλά φαγητό. Και βρήκαν τελικά κάτι κουλουράκια.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC 5, στην τράπεζα κλήθηκε φιλοζωική οργάνωση (Peninsula Humane Society and Society for the Prevention of Cruelty to Animals) για να διαχειριστεί την άβολη κατάσταση.

Μιλώντας στον σταθμό, η επικεφαλής της φιλοζωικής Buffy Martin Tarbox παραδέχτηκε πως δεν τους έχουν καλέσει ποτέ για διάρρηξη σε τράπεζα. «Μιας και οι ληστές της τράπεζας ήταν μασκοφόροι κακοποιοί της άγριας φύσης, εμείς είμαστε πράγματι οι κατάλληλοι για να χειριστούμε την κατάσταση».

Και κατέληξε: «Έπειτα από 10 λεπτά κυνηγητό με τα ρακούν μέσα στην τράπεζα, καταφέραμε να τα βγάλουμε έξω με ασφάλεια. Δεν ήθελαν προφανώς να φύγουν από το υποκατάστημα».

Τα ζώα μπήκαν από τη στέγη, περνώντας από το σύστημα εξαερισμού της τράπεζας. «Υπήρχαν πολλά σπασμένα πλακάκια στο ταβάνι και οι μασκοφόροι κακοποιοί έριξαν κάτω χαρτιά, ακόμα και έναν υπολογιστή»…

 

(φώτο: therival.gr)

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 758 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*