Η Απείρανθος έγινε brand για καλλυντικά!

Newsroom
01/10/2020 21:31
 
 
 

 

Όνομα για φυσικά καλλυντικά, έγινε το ξεχωριστό χωριό της Νάξου Απείρανθος!

Η Απείρανθος της Νάξου δεν είναι μόνο ένα υπέροχο παραδοσιακό χωριό που επισκέπτονται σχεδόν όλοι όσοι έρχονται στο νησί, δεν αποτελεί έμπνευση μόνο για τραγούδια, κοτσάκια ή διηγήματα… αλλά πλέον αποτελεί και το όνομα σειράς φυσικών καλλυντικών!

Και μη φανταστείτε πως κάποιος Ναξιώτης ή Απεραθίτης δημιούργησε εταιρεία καλλυντικών και έδωσε το όνομα τους στην Απείρανθο. Όχι…
Η ιδρύτρια της εταιρίας «Apeiranthos Natural Skincare» είναι η Στέλλα Πλιάκη από την Χαλκιδική, που από το 2014 και μετά που γνώρισε την Απείρανθο, την αγάπησε και την επισκέπτεται οικογενειακώς κάθε καλοκαίρι!

Εξού και το όνομα της εταιρείας της, «Apeiranthos».

Η ιδρύτρια Στέλλα Πλιάκη ξεσηκώνει τις συνταγές της γιαγιάς της και τις εκσυγχρονίζει υπηρετώντας έναν απλό και ουσιαστικό τρόπο ζωής. Η ίδια έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Αθηνόραμα, μιλάει για τα καλλυντικά της και εξηγεί πώς προέκυψε το όνομα Apeiranthos.

Θέλετε να μας συστηθείτε; Πώς ξεκίνησε όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι ομορφιάς;

Πριν από λίγα χρόνια, αποφάσισα να παρουσιάσω στο ελληνικό κοινό κάτι που εκφράζει το πώς επιλέγουμε να ζούμε η οικογένειά μου κι εγώ. Να στραφούμε σε έναν απλό τρόπο ζωής, να γνωρίζουμε τα συστατικά όσων καταναλώνουμε και φυσικά των καλλυντικών και να ζούμε πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τα πλάσματά του. Το μικρόβιο προϋπήρχε καθώς η οικογένεια της μητέρας μου από τη Χαλκιδική ασχολήθηκε πολύ ενεργά με τη χειροπρακτική και τη δημιουργία απλών καλλυντικών, κεραλοιφών και σαπουνιών, για προσωπική χρήση αλλά και για το υπόλοιπο χωριό. Επομένως, μπορώ να πω ότι το timing ήταν κάτι παραπάνω από σωστό. Ο σύζυγός μου, Απόστολος Καμάρης, και εγώ πήραμε τις παραδοσιακές συνταγές και τις εκσυγχρονίσαμε. Συλλέγουμε τις πρώτες ύλες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς από τη Βόρεια Ελλάδα και δημιουργούμε φυσικά καλλυντικά, χωρίς χημικές προσθήκες, συντηρητικά, άρωμα.

Πώς προκύπτει το όνομα Apeiranthos;

Η Απείρανθος είναι ένα ορεινό χωριό της Νάξου που αγαπώ ιδιαίτερα, εξού και το όνομα. Το επισκεπτόμαστε οικογενειακώς κάθε χρόνο από το 2014 που το ανακαλύψαμε. Αγαπάμε πολύ το βουνό, ακόμα και το καλοκαίρι.

Ποιες αξίες διέπουν το brand;

Η τιμιότητα και η ειλικρίνεια απέναντι στο κοινό που μας επιλέγει είναι κάτι στο οποίο βασιζόμαστε εξαρχής. Η επιδερμίδα δεν πρόκειται να μεταμορφωθεί και ποτέ δε θα ισχυριστούμε ότι κάποιο προϊόν μας θα μας κάνει να δείχνουμε 20 χρόνια νεότεροι. Είναι καιρός να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας και να αποζητάμε να είμαστε όμορφοι σε κάθε ηλικία. Η καλή διατροφή, η ενυδάτωση εκ των έσω, η άσκηση, το μασάζ και ο διαλογισμός είναι τα κλειδιά για μια υγιή εικόνα και ένα όσο το δυνατόν ισορροπημένο πνεύμα.

(Visited 1.643 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*