Απλά βήματα για την θεραπεία των μαλλιών σας

Άκης Αξαόπουλος
12/03/2020 13:32
 
 
 

 

Ο τέλειος προγραμματισμός των διαδικασιών περιποίησης των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικός για την υγιή θεραπεία τους. Είναι πολύ σημαντικό να ταιριάξετε το σωστό χρονοδιάγραμμα και τα ιδανικά προϊόντα για να έχετε τέλεια αποτελέσματα με υγιή, δυνατά και μεταξένια μαλλιά.

Προφανώς, δεν αρκεί να πλένετε και να φτιάχνετε τα μαλλιά σας για να έχετε μια υγιή εμφάνιση. Σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, οι άνθρωποι που δεν κάνουν ποτέ κάτι παραπάνω πέρα ​​από το πλύσιμο και το στέγνωμα δεν είναι ικανοποιημένοι με την κατάσταση της υγείας των μαλλιών τους.
Το κλειδί για την επίτευξη ενός υγιούς τριχωτού είναι ο σχεδιασμός του προσωπικού σας προγράμματος θεραπείας μαλλιών. Κάνοντας αυτό θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο. Θα έχετε υγιή μαλλιά και καλή διάθεση.

Ο τέλειος προγραμματισμός περιλαμβάνει τον συνδυασμό της καθημερινής θεραπείας στο σπίτι με την τακτική επίσκεψη στους εξειδικευμένους επαγγελματίες για μια πιο εξειδικευμένη θεραπεία. Στο U HAIR POINT (κομμωτήριο Γαλάτσι) θα βρείτε υπηρεσίες θεραπείας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μαλλιών σας μετά την εκτίμηση της υγείας τους από τους έμπειρους επαγγελματίες.

Ας αρχίσουμε λοιπόν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει όλα τα παρακάτω για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Θυμηθείτε ότι η σκληρή δουλειά φέρνει διπλό κέρδος.

Πλύσιμο των μαλλιών

Αν και όλοι μας πλένουμε τα μαλλιά μας, πολλοί από εμάς το κάνουμε με λάθος τρόπο. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να ωφελήσει την υγεία των μαλλιών μας.

Για να πλύνετε σωστά τα μαλλιά, πρέπει να εφαρμόζετε μικρή ποσότητα σαμπουάν στα μαλλιά σας. Κάντε μασάζ στα μαλλιά απαλά μέχρι να διαμορφώσετε το αφρώδες καπέλο γύρω από το κεφάλι σας. Ξεπλύνετε τα μαλλιά με ζεστό νερό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε για ένα λεπτό μόνο με ήπιο ζεστό νερό. Ανοίγει την επιδερμίδα της τρίχας για να βοηθήσει το μαλακτικό να απορροφηθεί.

Το σαμπουάν είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα υγιεινής. Έτσι, θα πρέπει επίσης να επιλέγεται σωστά και να ταιριάζει με τον τύπο της τρίχας σας ή το χρώμα.
 Εάν πλύνετε σωστά τα μαλλιά σας αποφεύγετε την ξήρανση του τριχωτού της κεφαλής και των ίδιων των μαλλιών.

Προστασία των μαλλιών

Αυτό το τμήμα της περιποίησης μαλλιών συνήθως παραλείπεται από το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων. Αλλά είναι λάθος. Τα conditioner έγιναν για να σας επιτρέπουν να χτενίζετε εύκολα τα μαλλιά σας και να τα προστατεύετε από το τράβηγμα κατά τη διάρκεια του χτενίσματος.

Για να εφαρμόσετε το conditioner, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

o Αφού ξεπλύνετε το σαμπουάν με ζεστό νερό, πιέστε όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να φύγει η υγρασία από τα μαλλιά.

o Εφαρμόστε μικρή ποσότητα του conditioner στα μαλλιά και απλώστε το κατά μήκος.

o Αφήστε για 5 λεπτά και ξεπλύνετε τα μαλλιά με το ζεστό νερό και στη συνέχεια με το κρύο νερό.

o Σκουπίστε την υγρασία και τυλίξτε το κεφάλι με την πετσέτα για ένα με δύο λεπτά.

o Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά.

Μάσκες και οροί μαλλιών

Οι μάσκες και οι οροί εφαρμόζονται συνήθως με ή αντί για το conditioner.

Χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη της ψαλίδας, την αύξηση του όγκου ή τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας των μαλλιών.

Το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή μάσκας / ορού μαλλιών είναι δύο φορές την εβδομάδα για ένα μήνα. Στη συνέχεια κάντε ένα διάλειμμα για ένα μήνα και εφαρμόστε ξανά. Εάν τα μαλλιά είναι υπερβολικά επεξεργασμένα, μπορείτε να εφαρμόσετε μάσκα / ορό μέχρι και τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Για να εφαρμόσετε μάσκα / ορό μαλλιών ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

o Πλύνετε τα μαλλιά σας και με μια πετσέτα σκουπίστε την περιττή υγρασία.

o Εφαρμόστε μάσκα μαλλιών / ορό από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

o Καλύψτε το κεφάλι σας με την πετσέτα και αφήστε το για το συνιστώμενο χρόνο.

o Ξεπλύνετε τα μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Είναι καλύτερα να στεγνώσετε τα μαλλιά μετά την εφαρμογή μάσκας / ορών μαλλιών.

Οι μάσκες και οι οροί είναι συνήθως πιο αποτελεσματικές για τα υπερβολικά επεξεργασμένα μαλλιά, από ό, τι το conditioner. Βοηθούν στη θεραπεία των τριχών, προσθέτουν δύναμη και αναζωογονούν γενικά τα μαλλιά.

(Visited 189 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*