Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Καίτης Λιβανού με τη σφραγίδα του Χρήστου Νικολόπουλου

Newsroom
04/03/2021 22:12
 
 
 

 

Το νέο της single, με το οποίο δίνει συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία της με τον ζωντανό θρύλο του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο, μας παρουσιάζει η Καίτη Λιβανού.

Μετά το «Δεν μου αξίζει αυτό που ζω», η γνωστή ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού επιστρέφει με το τραγούδι «Κατάληψη», τη μουσική του οποίου έχει γράψει και πάλι ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.

Οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη, ο οποίος συνεργάζεται για δεύτερη φορά με την Καίτη Λιβανού, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Γιάννη Κουρκουμέλη.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας για τη συνεργασία του με την γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία μου με την Καίτη Λιβανού. Πρόκειται για μία ερμηνεύτρια που έχει διαγράψει ξεχωριστή πορεία στον χώρο του νησιώτικου τραγουδιού. Ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι, όπως συνέβη και με το προηγούμενο».

Η κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Καίτης Λιβανού που είναι σε παραγωγή της Orfeas Group κυκλοφορεί από το κανάλι All Greek Songs στο Youtube.

 

(Visited 222 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*