Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγγελική» Δήμητρα Σιγάλα στο naxostimes.gr: «Αξίζει να δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία»

Newsroom
05/12/2020 21:51
 
 
 

 

Αν δεν ήταν ηθοποιός, θα μπορούσε κάλλιστα να εργαστεί στον τομέα της Εγκληματολογίας!
Ο λόγος για την πανέμορφη και αγαπητή σε όλους Δήμητρα Σιγάλα, την «Σοφία» της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αγγελική», η οποία δηλώνει λάτρης της τηλεόρασης, διατηρεί καλή σχέση με social media και προτιμά να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πριν πάρει οριστικές αποφάσεις…

Σε συνέντευξή της στο naxostimes.gr και το Νίκο Σκορδιαλό, η Δήμητρα Σιγάλα μίλησε, ακόμη, για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το Μανούσο Μανουσάκη, αποκάλυψε ποιες Ελληνίδες της showbiz την «μάγεψαν» και για ποιον λόγο, ενώ ευχήθηκε να έρθει σύντομα και στη Νάξο!

ΕΡ: Έχετε επισκεφτεί ποτέ τη Νάξο; Σας άρεσε; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

Δ.Σ.: Όχι, ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάω στη Νάξο! Ακούω τα καλύτερα γι’ αυτήν και για το κόσμο της γιατί έχω μια καλή φίλη που είναι από κει, αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία! Εύχομαι σύντομα στο μέλλον να μπορέσω να την επισκεφτώ!

ΕΡ: Πόσα χρόνια ασχολείστε με την υποκριτική; Είναι κάτι που ονειρευόσασταν από παιδί;

Δ.Σ.: Δουλεύω τώρα 20 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής ως ηθοποιός! Είναι κάτι που ονειρευόμουν από παιδί! Από πολύ μικρή οργάνωνα παραστάσεις με άλλα παιδιά της ηλικίας μου και προσκαλούσαμε συγγενείς και γνωστούς να μας δουν! Πάντα με μάγευε αυτός ο χώρος, αλλά και ο χώρος του ελληνικού κινηματογράφου και πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να είναι μέσα σε αυτόν!

ΕΡ: Η Εγκληματολογία; Πώς προέκυψε; Πώς αποφασίσατε να κάνετε το μεταπτυχιακό σας σε αυτό τον τομέα; Λείψατε για αρκετό καιρό από την Ελλάδα…

Δ.Σ.: Το μεταπτυχιακό της Εγκληματολογίας προέκυψε τη περίοδο της κρίσης, το 2011, όταν κατάλαβα και συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει εδώ κάποια συγκεκριμένη δουλειά (κυρίως στην τηλεόραση) και στο θέατρο ήταν πολύ περιορισμένα τα πράγματα. Αλλά στην τηλεόραση, τότε, επικρατούσαν μόνο τούρκικες σειρές και ο χώρος μας περνούσε έντονη κρίση, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα μεταπτυχιακό στη Βαρκελώνη, στον χώρο της Εγκληματολογίας! Πήρα αυτή την απόφαση γιατί ήθελα να έχω μια άλλη διέξοδο και να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν!

ΕΡ: Φέτος πρωταγωνιστείτε στην νέα επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αγγελική». Μιλήστε μας λίγο για τη σειρά…

Δ.Σ.: Η «Αγγελική», η σειρά που συμμετέχω φέτος, θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόλογη, και αξιοπρεπέστατη, μια καθημερινή σειρά που σέβεται τον εαυτό της και τους θεατές που την παρακολουθούν! Έχει πολύ καλή και γρήγορη πλοκή, κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, πολύ καλή παραγωγή με πολύ ωραία εικόνα και κυρίως πολύ ωραίες ερμηνείες από όλους τους συναδέλφους!

ΕΡ: Ο ρόλος που υποδύεστε, βασανίζεται από την απιστία. Εσείς έχετε πέσει θύμα απιστίας; Πώς την αντιμετωπίζετε;

Δ.Σ.: Ναι, η Σοφία αντιμετωπίζει το θέμα της απιστίας στωικά, γιατί πάνω από όλα είναι η οικογένεια της και θέλει να την προστατέψει! Δίνει δεύτερες ευκαιρίες στον άνθρωπο που αγαπάει και έχει ερωτευτεί και έχει φτιάξει μια οικογένεια μαζί του, δηλαδή τον Παύλο! Τώρα για το θέμα της απιστίας, εγώ γενικότερα θεωρώ ότι πάντα πρέπει να το ψάξουμε αρκετά πριν αποκλείσουμε κάποιον άνθρωπο, να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία να μας εξηγήσει, να εξετάσουμε πολύ προσεκτικά το θέμα για να φτάσουμε σε μια οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού και της οικογένειας!

ΕΡ: Αν και μικρή στην ηλικία, έχετε παίξει πολύ στην τηλεόραση. Σας έχουμε δει σε αρκετά σήριαλ… Σας αρέσει η τηλεόραση;

Δ.Σ.: Ναι , έχω παίξει σε πάρα πολλά σήριαλ! Με το που βγήκα από τη σχολή μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και ήταν ανοιχτές οι πόρτες της τηλεόρασης! Αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, τη λατρεύω! Θεωρώ ότι είναι ένα μέσο επικοινωνίας πολύ δυνατό που σου δίνει πολλές ευκαιρίες, σου ανοίγει πολλές πόρτες και κυρίως σε γνωρίζει ο κόσμος και σε αγαπάει γι’ αυτό που κάνεις!

ΕΡ: Το θέατρο;

Δ.Σ.: Προς το παρόν δεν έχω κάποια θεατρική συνεργασία! Για τη δεύτερη σεζόν της χρονιάς, αν όλα πάνε καλά και μας αφήσει το locdown και ο κορωνοϊός… το συζητάω…

ΕΡ: Κωμωδία ή δράμα;

Δ.Σ.: Έχω παίξει σε αρκετές κοινωνικοδραματικές σειρές και σε αρκετά δραματικά έργα! Από κει και πέρα, στα ελάχιστα κωμικά που έχω παίξει, νομίζω ότι έχω δώσει ένα ιδιαίτερο στίγμα και από ό,τι μου έχουν πει πολλοί καλοί φίλοι και γνώστες του χώρου, μου ταιριάζει πάρα πολύ και η κωμωδία, οπότε δεν ξέρω τι να διαλέξω! Αν είναι καλό το σενάριο, λατρεύω και την κωμωδία, λατρεύω και το δράμα!

ΕΡ: Σας είδαμε σε ένα ρόλο και στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο ποτάμι». Πώς σας φάνηκε ως αποτέλεσμα η σειρά και πώς προέκυψε η συμμετοχή σας σε αυτή;

Δ.Σ.: Ο Μανούσος Μανουσάκης με γνώριζε από παλιά, οπότε αμέσως με σκέφτηκε για το ρόλο στο «Κόκκινο Ποτάμι»! Εγώ εννοείται ότι δεν είχα δεύτερες σκέψεις γιατί τον εμπιστεύομαι απόλυτα και όταν διάβασα το σενάριο, έμεινα ακόμα πιο μαγεμένη και θεώρησα δεδομένη τη συνεργασία μου γι’ αυτό το αποτέλεσμα γιατί καταλάβαινα – και φανταζόμουν – ότι το αποτέλεσμα θα ήταν εκπληκτικό, όπως και ήταν!

ΕΡ: Τα γυρίσματα της «Αγγελικής» συνεχίζονται; Υπάρχουν αρκετά επεισόδια ώστε να μη σταματήσει η σειρά με το lockdown; Πώς είναι το κλίμα λόγω κορωνοϊού;

Δ.Σ.: Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά! Αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός, συνεχίζουμε τη δουλειά μας όπως και όλοι όσοι εργάζονται, συνεχίζουν να πηγαίνουν στη δουλειά τους! Φροντίζουμε να προσέχουμε, το συνεργείο είναι όλο με μάσκες και κάνουμε συνέχεια τεστ! Τα επεισόδια δεν είναι πολύ μπροστά γιατί μια καθημερινή σειρά είναι πολύ απαιτητική, πάντα τρέχουμε και μας κυνηγάει ο χρόνος, αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Είμαστε αισιόδοξοι!

ΕΡ: Έχετε παίξει στο πλευρό μεγάλων ηθοποιών… Ποιον θα ξεχωρίζατε; Υπάρχει κάποιος που να θέλετε πολύ να συνεργαστείτε μαζί του;

Δ.Σ.: Ξεχωριστές συνεργασίες που με σημάδεψαν και που με μάγεψαν ταυτόχρονα είναι με τη Μαρινέλλα, που έχουμε δουλέψει δύο φορές μαζί στο θέατρο και με την Κάτια Δανδουλάκη που έχουμε δουλέψει σε δύο σειρές μαζί! Είναι και οι δύο Κυρίες με «Κ» κεφάλαιο, επαγγελματισμό, γενναιοδωρία και μεγαλείο ψυχής! Η γενναιοδωρία είναι ό,τι πιο σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενη που τις έχω γνωρίσει! Δεν έχω κάποιον στο μυαλό μου που θα ήθελα να συνεργαστώ! Ελπίζω σε πολύ ωραίες συνεργασίες στο μέλλον!

ΕΡ: Ποια είναι η σχέση σας με τα social media;

Δ.Σ.: Για τα social media θεωρώ ότι έχω μια συμπαθητική προς καλή σχέση! Έχω βαρεθεί κάπως το facebook, αλλά μου αρέσει πολύ το Instagram που έχει να κάνει με την εικόνα με την οποία ασχολείται κυρίως η δουλειά μας, να μπορείς να κρατάς τα στιγμιότυπα από δουλειές, από ωραίες στιγμές και να βλέπω αστεία βιντεάκια! Με το twitter ασχολούμαι ιδιαίτερα πολύ τις στιγμές που παίζει το σήριαλ μας και μπορώ να επικοινωνώ με τους τηλεθεατές, να διαβάζω τη γνώμη τους, τα σχόλια τους και να απαντάω όπου μπορώ! Γενικότερα μου αρέσει η διαδικτυακή επικοινωνία!

ΕΡ: Πώς περνάτε το χρόνο σας τώρα με την καραντίνα;

Δ.Σ.: Με τη καραντίνα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα η ζωή μου, με την έννοια ότι συνεχίζω να δουλεύω, οπότε είμαι δουλειά-σπίτι , οι γνωστές ανάγκες που έχουν όλοι οι άνθρωποι, κάποιο σούπερ μάρκετ και φυσικά να βγάλω βόλτα το σκύλο μου!

(Visited 605 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*