Λευτέρης Ελευθερίου: “Πέταξε” τα ρούχα του για καλό σκοπό (φώτο)

admin
07/01/2016 22:42
 
 
 

Οι Έλληνες ηθοποιοί τα πέταξαν όλα σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Down Town». 

Στη φωτογράφιση του Down Town για τον HIV, με τίτλο  «Down Town – The naked issue», συμμετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων και ο “αγαπημένος” Λευτέρης Ελευθερίου, οι οποίος “πέταξε” τα ρούχα του για καλό σκοπό!

Λευτέρης Ελευθερίου: Απλά… αγαπημένος

(Συνέντευξη στο free-press my naxos – τεύχος 20)

Ένας από τους πιο πληθωρικούς, ταλαντούχους και αγαπημένους ηθοποιούς μιλάει στο “my naxos“. Το ταλέντο του… περισσεύει, όπως και η αγάπη του γι αυτό που κάνει. Άλλωστε το αποτέλεσμα τον δικαιώνει αφού έχει κατορθώσει να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του θεάτρου. Ο Λευτέρης πρωταγωνίστησε στο πρώτο διαφημιστικό spot που φτιάχτηκε για τη Νάξο ενσαρκώνοντας ένα σωρό ρόλους –άλλωστε αυτό είναι και το στοιχείο του- και έκανε το νησί γνωστό ως τα πέρατα του κόσμου. Για τη Νάξο που λατρεύει και με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται, σημειώνει:

«Η Νάξος είναι ο τόπος που προκαλεί εθισμό με τη φυσική του ομορφιά! Είναι ο τόπος που καλύπτει αναπάντεχα, πολλά από τα κεφάλαια της Ιστορίας της Ελλάδας. Είναι ένας φυσικός παράδεισος, ιδανικός για να ζήσει και να εξερευνήσει ένα παιδί».

Ο Λευτέρης δεν ξεχνά ποτέ το χωριό του την Απείρανθο, που είναι και το αγαπημένο του μέρος στη Νάξο, αλλά ούτε τον «ανεξάντλητο πνευματικό και υλικό πλούτο του νησιού» που θαυμάζει, αλλά και το… χιούμορ των ανθρώπων του!

Θυμάται πάντα με δέος την εμπειρία που έχει από τα 16 του, όταν έκανε βουτιές από τα «Παλάτια» στα νερά της Γρόττας: «Συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία… να μπορώ να πλέω πάνω από μια αρχαία πόλη, πάνω από αρχαίες ταράτσες που είχε βυθίσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης!».

– Λευτέρη θα μπορούσες να ζήσεις εδώ;

Θα μπορούσα! Κι αν δεν μπορούσα, θα έκανα τα πάντα για να μπορώ!!

Τι θα άλλαζε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο νησί;

«Θα προσπαθούσα να αναδείξω το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλη τύχη να ζεις στη Νάξο… Αυτό που θα άλλαζα επίσης είναι ο τομέας της υγείας. Πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε και να αναζητήσουμε τρόπους να βελτιώσουμε τις παροχές της. Θα τη χρειαστούμε εμείς και αγαπημένα μας πρόσωπα, που θα αναγκαζόμαστε να ξενιτευόμαστε χάνοντας πολύτιμο, ίσως και μοιραίο χρόνο».

Το καλοκαίρι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το δικό μας Λευτέρη στην παιδική παράσταση «Ο κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων», στον πύργο Μπαζαίου, όπου για ακόμα μια φορά ξεδίπλωσε το ταλέντο του και απλά ήταν… καταπληκτικός!

 

 

(Visited 524 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*