Η Κατερίνα Στικούδη στο naxostimes.gr: «Λατρεύω τη Νάξο!»

Newsroom
18/11/2020 23:40
 
 
 

 

Πολυτάλαντη και επιτυχημένη, η Κατερίνα Στικούδη καταφέρνει να κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις με ό,τι κι αν ασχοληθεί.

Τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, ηθοποιός, μοντέλο και… κουμπάρα με τον δικό μας Γιάννη Παπαδάκο (για τον οποίο μιλά με τα καλύτερα λόγια), η Κατερίνα σε συνέντευξή της στο naxostimes.gr και το Νίκο Σκορδιαλό, δηλώνει λάτρης της Νάξου και των χωριών της, ενώ παραμένει αισιόδοξη όσον αφορά στην πανδημία, περιμένοντας να ξαναγυρίσει στη σκηνή και δώσει συναυλίες για το κοινό που τόσο αγαπά!

Η Κατερίνα, μιλά για το “My style rocks” και μας αποκαλύπτει τον τίτλο του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

ΕΡ: Όπως έχουμε δει και από τα social media, έχεις επισκεφτεί αρκετές φορές το νησί μας και για διακοπές και για γυρίσματα video clip! Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το νησί και πόσα είναι τα βίντεο κλιπ σου που έχουν γυριστεί στη Νάξο;

Κ.Σ.: Λατρεύω τη Νάξο για πολλούς λόγους! Είναι ένα ευλογημένο μέρος με πολύ φιλόξενους ανθρώπους και μια παραδοσιακή κουζίνα, στην οποίο δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ! Τα βίντεο κλιπ που έχω γυρίσει στη Νάξο είναι 4: το «Συννεφιά», το «Τατουάζ», το “I Like The Way” και το «Οι Ιστορίες Μας» φέτος με την αγαπημένη μου Ελευθερία Ελευθερίου!
Και θα μπορούσα να κάνω αλλά τόσα, αφού είναι ένα νησί με παρά πολλές εντυπωσιακές παραλίες και στέκια που αξίζει κανείς να επισκεφτεί. Τα αγαπημένα μου χωριά είναι το Χαλκί, το Φιλώτι και η Απείρανθος!

ΕΡ: Ποιο είναι το αγαπημένο σου ναξιώτικο φαγητό;

Κ.Σ.: Το αγαπημένο μου ναξιώτικο φαγητό είναι… η ψαρόσουπα της κυρίας Ρένας (είναι η μανούλα του Γιάννη Παπαδάκου) και φυσικά τρελαίνομαι για τηγανητή πατατούλα και παραδοσιακή γραβιέρα. Είναι αυτά που ζητάω όταν φτάνω στο νησί!

ΕΡ: Ο δικός μας Γιάννης Παπαδάκος, εκτός από σκηνοθέτης αρκετών βίντεο κλιπ σου, είναι και κουμπάρος σου! Πώς γνωριστήκατε και πώς καταλήξατε να γίνετε κουμπάροι;

Κ.Σ.: Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε το 2009 στη Νάξο που είχα πάει για επαγγελματικούς λόγους. Μετά από εκεί βρεθήκαμε στο Mega, στο οποίο εργαζόμασταν και οι δύο!
Το πρώτο βίντεο κλιπ μου που σκηνοθέτησε ο Γιάννης ήταν το 2013, τα «Ψηλά Τακούνια». Στα γυρίσματα, μαζί με τον Βαγγέλη τον άντρα μου, είδαμε ένα παιδί ταλαντούχο, φιλότιμο και δουλευταρά. Μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει περίπου 20 δικά μου βίντεο κλιπ.
Οι στιγμές δημιουργικότητας που έχουμε σαν ομάδα είναι αμέτρητες. Για πολλές από τις επιτυχίες μου ευθύνεται και ο Γιάννης, βάζοντας το ταλέντο του και τις γνώσεις του στην οπτικοποίηση των τραγουδιών.
Δεν αρκεί μόνο ένα καλό τραγούδι, με ωραίους στίχους και μουσική, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και η εικόνα. Είναι ένας πολύ καλός φίλος (και πλέον κουμπάρος) που μπορώ μαζί του να συζητήσω με άνεση τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες. Είναι πλέον οικογένεια, όχι μόνο ο Γιάννης, αλλά και οι γονείς του που είναι τόσο ζεστοί άνθρωποι, με καλή ψυχή και αληθινό χαμόγελο!

ΕΡ: Στην Eurovision θα πήγαινες;

Κ.Σ.: Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι και να απαντάω υποθετικά αν δεν έχει υπάρξει μια επαγγελματική πρόταση.

ΕΡ: Τηλεόραση γενικά βλέπεις; Τι σου αρέσει να παρακολουθείς;

Κ.Σ.: Λόγω των γυρισμάτων, δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ πολύ τηλεόραση, ωστόσο θέλω να έχω μια γενική εικόνα από τη στιγμή που βρίσκομαι στο “My Style Rocks” στον ΣΚΑΪ αυτή την περίοδο.

ΕΡ: Ποια η άποψη σου σχετικά με τα ριάλιτι;

Κ.Σ.: Ξέρω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μια πολύ συγκεκριμένη γνώμη για τα ριάλιτι. Εγώ θα σου πω πως για πολλούς είναι μια ένοχη απόλαυση…

ΕΡ: Πώς είναι τα γυρίσματα του “My style rocks” εν μέσω κορωνοϊού; Τώρα με το lockdown συνεχίζονται κανονικά ή σταμάτησαν;

Κ.Σ.: Συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα με τις κατάλληλες προφυλάξεις και τα μέτρα που πρέπει να έχουμε έτσι ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς. Επίσης υπάρχουν τα e-shops, οι διαγωνιζόμενοι προμηθεύονται ρούχα με ασφάλεια, εξ αποστάσεως, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσουν με πολύ κόσμο, κάτι που μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε με το καλό αυτή τη φορά να ολοκληρώσουμε τον κύκλο.

ΕΡ: Στο “My style rocks” έχουμε δει πολλές φορές να δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις μεταξύ των παικτών! Εκείνη τη στιγμή εσύ πώς αισθάνεσαι, πώς αντιδράς, ποια είναι η στάση σου;

Κ.Σ.: Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορές σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ανταγωνισμός, νικητής και έπαθλο! Αυτό που λέω στους διαγωνιζόμενους είναι να στηρίζουν την άποψη τους και να μην φοβούνται να πούνε τη γνώμη τους, ακόμα κι αν χρειαστεί να διαφωνήσουν με κάποιον.

ΕΡ: Ο κορωνοϊός πώς επηρέασε τη δουλειά σου; Ακύρωσες συναυλίες;

Κ.Σ.: Ακυρώνεις κάτι που έχεις κλείσει. Στην παρούσα φάση είναι πολλά τα επαγγέλματα που έχουν πληγεί, όπως των ηθοποιών, αλλά και των τραγουδιστών σε ό,τι αφορά στον χώρο του θεάματος! Θέλω να πιστεύω ότι θα περάσει γρήγορα όλο αυτό και θα μπορέσουμε να κάνουμε και πάλι συναυλίες, γιατί αυτή η επικοινωνία με το κοινό είναι μοναδική και μπορώ να πω πως μου έχει λείψει πολύ!

ΕΡ: Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;

Κ.Σ.: Χαίρομαι πολύ που κυκλοφορώ αυτές τις μέρες χριστουγεννιάτικο τραγούδι και είναι κάτι που ήθελα από πάντα! Το «Τα Χριστούγεννά Μου Εσύ» το έχει γράψει ο Λεωνίδας Σώζος και το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε και πάλι ο κουμπάρος μας, ο Γιάννης Παπαδάκος.
Μαζί με τη Minos EMI/Universal έχουμε ετοιμάσει πολλές συνεργασίες, όπως με τους Kings για το τραγούδι “Grande” που θα βγει μέσα στον Δεκέμβρη, αλλά και μια συνεργασία με τον παραγωγό που μετράει πολλές επιτυχίες, τον DJ Stephan, μαζί με έναν νέο και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, τον Lil PoP.
Επίσης έρχεται το 5ο album που με πολύ αγάπη θα σας παρουσιάσω με το καλό στις αρχές του 2021! Χρόνια πολλά σε όλους! Υγεία και καλές γιορτές!

(Visited 630 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*