Η «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» Ελένη Καρακάση στο naxostimes.gr: «Είμαι ερωτευμένη με τη Νάξο!»

Newsroom
31/10/2020 21:39
 
 
 

 

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο naxostimes.gr και το Νίκο Σκορδιαλό η «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες» ή, κατά κόσμον, Ελένη Καρακάση, η οποία δήλωσε ερωτευμένη με τη Νάξο και τις παραλίες της.

Η πρωταγωνίστρια της ιδιαίτερα δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, που έχει κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον χιλιάδων τηλεθεατών, μίλησε για τον ρόλο της και τις απαιτήσεις του, σχολίασε το «τοπίο» της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δεύτερη μεγάλη της αγάπη (εκτός από την υποκριτική) που είναι το τραγούδι.

ΕΡ: Έχεις επισκεφθεί ποτέ τη Νάξο; Αν ναι, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για το νησί; Θα ερχόσουν ξανά;

ΑΠ: Πολλές φορές. Η πρώτη φορά, νομίζω, ήταν το 1995 με περιοδεία και από τότε την ερωτεύτηκα. Ήρθα πολλές φορές για παραστάσεις και αρκετές φορές για διακοπές. Πιστεύω ότι η Νάξος είναι από τα ομορφότερα νησιά και σίγουρα έχει τις ωραιότερες παραλίες.

ΕΡ: Ο ρόλος της «Ρίζως» πόσο έχει αλλάξει μέσα στα 6 χρόνια που πέρασαν στα τελευταία επεισόδια;

ΑΠ: Πέρα από τις εμφανισιακές αλλαγές, λόγω της 10ετίας που άλλαξε, δεν θεωρώ ότι έχει αλλάξει κάτι άλλο στο χαρακτήρα της. Είναι η ίδια πολυλογού, συμπονετική συντρέχτρα γυναίκα του χωριού που φυσικά ξέρει σχεδόν τα πάντα.

ΕΡ: Εσένα; Σε έχει αλλάξει;

ΑΠ: Αν εννοείς να με έχει αλλάξει το ότι ερμηνεύω τη «Ρίζω» σε μια επιτυχημένη σειρά, σου απαντώ πως φυσικά και όχι.

ΕΡ: Η «Ρίζω» έχει κάποια σχέση με την… Ελένη Καρακάση;

ΑΠ: Τα κοινά μου στοιχεία είναι ότι μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα και αγαπώ τα ιατρικά θέματα. Πάντα έχω ένα μικρό φαρμακείο μαζι μου που έχει βγάλει πολύ κόσμο από δύσκολη θέση.

ΕΡ: Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα μετά την πανδημία;

ΑΠ: Ξεκινήσαμε με έναν φόβο, που όμως τον ξεπεράσαμε από την τεράστια λαχτάρα μας να ξαναρχίσουμε γυρίσματα. Η παραγωγή, πάντως, φροντίζει να κάνουμε πολύ συχνά τεστ για να εξασφαλίσει την ασφάλεια μας.

ΕΡ: Η Αννέτ (Κάτια Δανδουλάκη) θα επιστρέψει στη σειρά;

ΑΠ: Θα σε αφήσω με την αγωνία για την επιστροφή της Αννέτ!

ΕΡ: Πέρα από την υποκριτική σε έχουμε δει να ασχολείσαι και με το τραγούδι! Ασχολείσαι επαγγελματικά;

ΑΠ: Το τραγούδι, πέρα από την υποκριτική, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ο αρχικός μου στόχος ήταν η όπερα. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία και ευνοούν οι συνθήκες, τραγουδάω επαγγελματικά, κυρίως σε δικές μου μουσικές παραστάσεις.

ΕΡ: Την προηγούμενη άνοιξη σε είχαμε δει ως coach στο “Your Face Sounds Familiar”, το οποίο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας σταμάτησε απότομα από την τηλεόραση! Υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον Ant1 για το αν θα συνεχίσει;

ΑΠ: Στο τελευταίο “Your Face Sounds Familiar”, δεν μπορούσα να συμμετέχω ως δασκάλα υποκριτικής, λόγω των γυρισμάτων στις «Άγριες Μέλισσες». Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει από δω και πέρα. Εύχομαι, πάντως, να ξαναγίνει γιατί είναι ένα παιχνίδι που και εγώ αγαπώ πολύ, αλλά κυρίως ο κόσμος.

ΕΡ: Τηλεόραση γενικά βλέπεις;

ΑΠ: Από τη στιγμή που δουλεύω στην τηλεόραση, θεωρώ ότι πρέπει να είμαι ενημερωμένη για το τι συμβαίνει σ’ αυτή. Φυσικά και παρακολουθώ. Δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια και τα πάντα, αλλά έχω δει τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια και τις πρώτες εκπομπές απ’ ό,τι έχει προβληθεί για να μπορώ να έχω άποψη.

ΕΡ: Ποια η γνώμη σου για τα ριάλιτι με τα οποία έχει γεμίσει σήμερα η ελληνική τηλεόραση;

ΑΠ: Δεν είμαι φαν των ριάλιτι. Αναφέρομαι στα δύο που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (Big Brother και Bachelor). Είδα όμως και από αυτά λίγο για να μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

ΕΡ: Τι σχέση έχεις με τα Social;

ΑΠ: Νομίζω καλή χωρίς να υπερβάλλω. Τα χρησιμοποιώ για την προβολή της δουλειάς μου.

ΕΡ: Το καλοκαίρι έκανες διακοπές ή έμεινες πίσω λόγω πανδημίας;

ΑΠ: Πήγα 10 μέρες στην Αίγινα. Το διάστημα που σταματήσαμε γυρίσματα.

ΕΡ: Ένα μικρό spoiler της σειράς;

ΑΠ: Φυσικά και όχι! Αυτό που μπορώ, όμως, να σου πω είναι ότι οι ανατροπές που έρχονται εντυπωσιάζουν ακόμη και μένα.

ΕΡ: Ξέρουμε πως τα γυρίσματα της σειράς είναι απαιτητικά! Χρόνο βρίσκεις για τον εαυτό σου;

ΑΠ: Επειδή είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με πρόγραμμα, βρίσκω. Όχι όσο θα ήθελα, αλλά τα καταφέρνω. Δεν γκρινιάζω, όμως, γιατί μετά την καραντίνα προτιμώ να τρέχω και να μη φτάνω, παρά να κάθομαι σπίτι μου άπραγη.

ΕΡ: Τι σου αρέσει να κάνεις όταν βρίσκεις ελεύθερο χρόνο;

ΑΠ: Αγαπώ πολύ τη θάλασσα. Συνεχίζω ακόμη τα μπάνια. Και φυσικά́ θέατρο, σινεμά, μουσικά προγράμματα, μια ωραία σειρά ή εκπομπή στην τηλεόραση και δεν λέω ποτέ όχι σε ένα ωραίο φαγητό.

 

(Visited 1.432 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*