Ολιγοήμερη απόδραση του Μάρκου Σεφερλή στη Νάξο

admin
17/08/2015 20:43
 
 
 

Στη Νάξο απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά και το γιο τους Χάρη.

Η Έλενα με το μικρό Χάρη βρίσκεται στο “μαγικό νησί” όπως η ίδια αποκαλεί τη Νάξο, εδώ και 15 ημέρες και απολαμβάνουν ήλιο και θάλασσα στην περιοχή Αγία Άννα όπου διαμένουν στο παραλιακό ξενοδοχείο Ακρογιάλι. Ο Μάρκος Σερφελής που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις συνεχίζονται στο Δελφινάριο με την πιο καυτή επιθεώρηση του καλοκαιριού, «Πενήντα αποχρώσεις to Greece!», απόδρασε ως το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για να συναντήσει την οικογένεια του και να περάσει μαζί τους έστω και για λίγο, ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, μιας και οι παραστάσεις στο Δελφινάριο είναι από Τρίτη έως Κυριακή.  

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μάρκος συναντήθηκε με φίλους, το δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο που και αυτό το καλοκαίρι για τις διακοπές του ψηφίζει την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάξο, αλλά και το Χρήστο Μενιδιάτη που βρίσκεται στο νησί για επαγγελματική υποχρέωση …σε συνδυασμό με μια απόδραση στην παραλία της Αγίας Άννας! (φώτο)

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το ζευγάρι Σεφερλής-Τζαβαλιά μετά από έναν απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, κάτι που βρίσκουν στη Νάξο… 

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*