VIDEO: Ο Χρήστος Νέζος τα λέει όλα στο naxostimes.gr

admin
31/07/2015 20:08
 
 
 

Στη Νάξο βρίσκεται από την Πέμπτη το μεσημέρι ο ρεπόρτερ του MEGA Χρήστος Νέζος προσκεκλημένος της ΕΑΣ Νάξου, προκειμένου όχι μόνο να συμμετέχει στο Φεστιβάλ πατάτας, αλλά και να τιμηθεί από την Ένωση για την προσφορά του στη διαφήμιση των προϊόντων της.

Ο Χρήστος Νέζος μίλησε στην κάμερα του naxostimes.gr και στην Πόπη Αλιμπέρτη για το ταξίδι του στη Νάξο, την πορεία του στην τηλεόραση, το “Ταξιδεύοντας” αλλά και το φετινό φεστιβάλ πατάτας στη Νάξο…

Αυτό που σου αφήνει μια συνομιλία με το Χρήστο Νέζο είναι το κέφι που σου μεταδίδει… Αν και με 23 χρόνια ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας στην τηλεόραση, είναι απλός και σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του λες και τον γνωρίζεις για χρόνια.

Σπούδασε οικονομικά, είναι απόφοιτος της Σχολής Βελουδάκη, δούλεψε ως σχεδιαστής μόδας και δηλώνει ότι “ως σχεδιαστής θα έκανε ίσως και πιο επιτυχημένη καριέρα” από ότι στην τηλεόραση! Μιλάει για τη Μελίνα Μερκούρη, το Στέλιο Καζαντζίδη αλλά και την τελευταία συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη… Αποκαλύπτει το “μυστικό” της επιτυχίας του αλλά και ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφήνει το “MEGA με Μία” ο Μάρκος Σεφερλής τον οποίο όπως σημειώνει θαυμάζει και αγαπά ιδιαίτερα!

Ο Χρήστος Νέζος “χάλασε” τη δίαιτα του στη Νάξο αφού είναι λάτρης της Ναξιώτικης κουζίνας και μας αποκάλυψε τη βασική συνταγή που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το Σάββατο στο “Φεστιβάλ της πατάτας” στη Νάξο, τους πατατολουκουμάδες, στην οποία εκτός από το Ναξιώτη chef Στέλιο Κορρέ …έβαλε κι αυτός το χεράκι του! 

Χείμαρρος ο Χρήστος τα λέει όλα με το μοναδικό δικό του τρόπο, αλλά δε διστάζει να κάνει και …επιτόπου ρεπορτάζ με τους πελάτες του ξενοδοχείου που διαμένει στο νησί! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χρήστος Νέζος είναι αληθινός κι αξιαγάπητος!!!

Δείτε τη συνέντευξη: 

{youtube}cATHtydqXOg{/youtube}

(Visited 286 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*