Η Στέλλα Κονιτοπούλου είχε πρόταση να γίνει εξώφυλλο στο Playboy

Άκης Αξαόπουλος
09/12/2019 17:19
 
 
 

 

Η Στέλλα Κονιτοπούλου έδωσε συνέντευξη στο Πρω1νό του ANT1 και μίλησε για το σύνολο της καριέρας της, τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως της είχαν προτείνει να κάνει γυμνή φωτογράφιση στο Playboy.

«Με είχαν πάρει μια φορά να κάνω γυμνό εξώφυλλο στο Playboy, την εποχή που είχε κάνει η Γαλάνη, η Κατερίνα Στανίση. Έλεγα πως κάποιος μου κάνει πλάκα. Προσπαθούσαν να με πείσουν» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για το στιλ που έχει επιλέξει να έχει στην πίστα.

«Προσέχω τα πάντα. Δεν θα με δεις ποτέ με μίνι στην πίστα, ούτε να πετάξω το στήθος μου έξω. Θεωρώ ότι μία γυναίκα που τραγουδά παραδοσιακό τραγούδι, πρέπει να σέβεται και την εμφάνιση της» και μίλησε για την αποχή της από το τραγούδι και τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Σταμάτησα το τραγούδι γιατί είχα ξεκινήσει από 12 χρονών κοριτσάκι και μέχρι τα 45 μου πήγαινα φουλ. Όταν έχεις μάθει να χτυπά το τηλέφωνο συνέχεια και μετά ξαφνικά σταματάει, θα σκέφτεσαι «μάλλον δεν τους αρέσω πια ή κάτι κάνω λάθος». Πέρασα κατάθλιψη δύο χρόνια. Επισκέφθηκα ειδικό και θεωρώ ότι έγινα καλύτερος άνθρωπος. Η οικογένεια μου ήταν συμπαραστάτες μου σε αυτό. Όταν νιώθεις ότι το παιδί σου σου μιλάει, πρέπει να το ακούς».

Δείτε το video ΕΔΩ

(Visited 324 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*