Κοντά 1 δισ. views το video clip της ταινίας Bollywood που γυρίστηκε στη Νάξο!

ταινίας Bollywood
Newsroom
21/06/2019 01:11
 
 
 

Ξεπέρασε τα 750 εκατομμύρια views και συνεχίζει! Πρόκειται για το video clip – απόσπασμα της ταινίας Bollywood «Tiger Zinda Hai» που διαφημίζει τη Νάξο με τον καλύτερο τρόπο.

Ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη η παγκόσμια προβολή που γίνεται στη Νάξο με το video clip του τραγουδιού “Swag Se Swagat Song” της Ινδικής ταινίας Tiger Zinda Hai” –παραγωγής Bollywood- που γυρίστηκε στο νησί!

Το τραγούδι που ανέβηκε στο youtube στις 20 Νοεμβρίου 2017 και μέχρι σήμερα έχει το ασύλληπτο νούμερο των 759.922.667 προβολών …και συνεχίζει!

Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ και η ταινία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Νάξος …πρωταγωνίστρια

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι η Νάξος, η οποία επελέγη από την Jash Raj Films, τη μεγαλύτερη – ίσως – εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών της Ινδίας, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα από τα τραγούδια της ταινίας.

Η Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο του νησιού), το λιμάνι, αλλά και κάποια σοκάκια της Χώρας περνούν μπροστά από τα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων θεατών, τόσο από το video clip του τραγουδιού, όσο και από την ταινία.

Τους κεντρικούς ήρωες υποδύονται οι διάσημοι ηθοποιοί Salman Khan και Katrina Kaif, που συναντιούνται ξανά στο πλατό μετά από πέντε χρόνια για το sequel της τελευταίας ταινίας τους “Ek Tha Tiger” («Ήταν μια τίγρη» σε ελεύθερη μετάφραση).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

(Visited 1.720 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*