30 χρόνια “Σελήνη” στη Σαντορίνη

admin
02/04/2015 11:39
  •  
  •  
  •  

30 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το εστιατόριο «Σελήνη» στη Σαντορίνη και σκοπεύει να το γιορτάσει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 με ξεχωριστούς τρόπους.

Έτσι, στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 7 το απόγευμα διοργανώνει στο “Cultural Village” στον Πύργο εκδήλωση, με τίτλο: “SANTORINI The One Γαστρονομικός Προορισμός”. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και της Εστίας του Πύργου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

19:00 Έναρξη – Χαιρετισμοί
Παρουσίαση: Ήβη Τζανετοπούλου – Χρυσού, Διευθύντρια Cultural Village

Χαιρετισμοί: Νίκος Ζώρζος (δήμαρχος Θήρας), Γιάννης Ρούσσος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων), Μάκης Ζώρζος (πρόεδρος Εστίας Πύργου).

 

19:30 SANTORINI The One Γαστρονομικός Προορισμός: Η συμβολή του «Σελήνη»
Ομιλητές: Μερόπη Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος, Περιοδικό «Οινοχόος»), Θάλεια Τσιχλάκη (κριτικός γεύσης), Κώστας Κωνσταντινίδης (Ηλιότοπος Συνέδρια).

 

20:00 Σαντορίνη «Κεντρική Αγορά» προβολής των ελληνικών προϊόντων
Στρογγυλό Τραπέζι – Συντονιστής: Γιώργος Χατζηγιαννάκης («Σελήνη»). Συμμετέχουν: Μάρκος Καφούρος, (πρόεδρος Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων), Νίκος Νομικός (πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου), Μανώλης Καραμολέγκος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων), Βασίλης Ζαχαράκης (πρόεδρος Συλλόγου Εστιατόρων), Στέφανος Γεώργας.

 

20:30 Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πίττα «Οι θησαυροί της ελληνικής γαστρονομίας»
Συντονιστής: Δημήτρης Πράσσος, δημοσιογράφος. Παρουσιάζουν: Μερόπη Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος), Χρήστος Μαρκοζάνες (εστιάτορας) και ο συγγραφέας.

 

Έκθεση σαντορινιών κρασιών και επιλεγμένων προϊόντων

Την επόμενη μέρα (5 Απριλίου) θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Σελήνη» και στον χώρο του “Cultural Village” έκθεση των Σαντορινιών κρασιών της τελευταίας εσοδείας (Vedema 2014) καθώς και έκθεση επιλεγμένων προϊόντων από μικρούς παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα (Selene’s Selection 2015). Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11:00 μέχρι τις 19: 00 με ελεύθερη είσοδο

Η έκθεση γίνεται με την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, του Δικτύου Aegean Cuisine και της Εστίας του Πύργου.

(φωτό: tovima.gr)

(Visited 90 times, 1 visits today)