Ρεκόρ του Μπολτ στη Μύκονο – 88.000 ευρώ έφτασε ο λογαριασμός στο “Nammos”

bolt nammos 2
admin
28/08/2017 09:14
 
 
 

Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών πέρασε ξέφρενες και πανάκριβες διακοπές στην Μύκονο, διασκεδάζοντας στα καλύτερα κλαμπ και γευματίζοντας στα καλύτερα εστιατόρια. Φυσικά και μπορεί να διαθέσει τεράστια ποσά για την ψυχαγωγία του, καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για τον οποίο το Forbes το 2016 έχει αναφέρει πως κερδίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια ετησίως.

«Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο “Nammos”, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, µε τα ανοιχτά μπουκάλια γαλλικής σαμπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έμελλε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση», γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η οποία δημοσιοποίησε τον λογαριασμό που έκανε ο αθλητής στο beach bar της Ψαρούς.

bolt nammos 3
«Μετά το τσιμπολόγημα μερικών από τα πιο νόστιμα εδέσματα του μαγαζιού, όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, “spicy crab tartar” κ.ά., ξεκίνησαν τα περίφημα showers, δηλαδή τα ντους µε Veuve Clicquot, τη φθηνότερη σαμπάνια του καταστήματος (120 ευρώ το μπουκάλι), που προσφέρεται σε κιβώτια για μπουγέλα μέχρι τελικής πτώσης.
Πάνω στο τσακίρ κέφι, ο dj babis, θέλοντας να τεστάρει τις φωνητικές χορδές του Μπολτ, του έδωσε το μικρόφωνο και ο Γιουσέιν μεταμορφώθηκε ξαφνικά από σπρίντερ σε αδίστακτο ράπερ της Ανατολικής Ακτής ουρλιάζοντας “Yo” και ξανά “Yo” μέχρι που το μικρόφωνο μπλόκαρε από επιφωνήματα αναµεµειγµένα µε ριπές αλκοόλ.

bolt nammos 4
Είχε μόλις καταναλώσει μαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεμία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόμα μπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια μόλις μιας ώρας.
Στη συνέχεια βέβαια ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν περισσότερες ώρες να συνέλθουν, όντας οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το μαγαζί. Όταν έφτασε η «λυπητερή», ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του μια μαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης.

bolt nammos 1
(Πηγή: lifo.gr)

(Visited 179 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*