Ένα ακόμα εκπληκτικό video clip γυρισμένο στη Νάξο – Μαλού: “Ώρα να γυρίσεις” (ΔΕΙΤΕ ΤΟ)

malu 3
admin
09/05/2017 16:12
 
 
 

Ένα ακόμη καταπληκτικό βίντεο κλιπ γυρισμένο στη Νάξο από το γνωστό σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκο…

Πρόκειται για το νέο video clip της Μαλού για το τραγούδι της “Ωρα να γυρίσεις” που αναρτήθηκε σήμερα στο youtube και κυριολεκτικά κάνει …θραύση. 

Το video clip περιλαμβάνει γυρίσματα σε πολλές περιοχές του νησιού δίνοντας έμφαση στις καταπληκτικές παραλίες αλλά και στα γραφικά σοκάκια του κάστρου της Νάξου.

malu 2

Η Μαλού πανέμορφη και καλοκαιρινή τραγουδά με πάθος “ώρα να γυρίσεις” κάνοντας βόλτες στο νησί το οποίο έχει λατρέψει!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναξιώτης σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών γυρίζει video clip στην ιδιαιτερη πατρίδα του αφού ήδη μετρά 10 παραγωγές που έχουν γυριστεί στη Νάξο. Όμως αυτό το video clip, όπως ο ίδιος λέει έχει κάτι το διαφορετικό αφού είχε τον καλύτερο βοηθό παραγωγής που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Κυριάκο. Δείτε τι πόσταρε στο facebook μόλις αναρτήθηκε το video clip της Μαλού στο youtube: 

“Στο νησί μου έχω γυρίσει περίπου 10 βίντεο κλιπ. Όλα διαφορετικά, όλα μοναδικά, όπως ο ίδιος ο τόπος.. Όμως για μένα αυτό το κλιπ ήταν ξεχωριστό γιατί είχα τον καλύτερο βοηθό παραγωγής στο νησί.. τον πατέρα μου. Έναν 75 χρόνο άνθρωπο γεμάτο ζωή, ακούραστο, και έτοιμο να κάνει ότι χρειαστεί για να γίνουν όλα σωστά και να βοηθήσει όπως μπορεί. Πατέρα σε ευχαριστώ..
Για το συγκεκριμένο κλιπ ακόμα θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το φίλο μου Γιώργο Βερώνη για μια ακόμη φορά, τον Manolis Lagogiannis από την naxos real estate για τη βοήθεια στη μετάβαση διαμονή διατροφή για να πραγματοποιηθεί αυτό το κλιπ στη Νάξο, αλλά και τον Mihalis Papanikolaou για την εμπιστοσύνη…”.

{youtube}GXhsUB4aAZM{/youtube}

(Visited 124 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*