Και… “τραγουδιστής” ο Χρήστος Νέζος για χάρη του “Φεστιβάλ Πατάτας” Νάξου

nezos 1
admin
11/07/2016 21:36
 
 
 


Στο …studio μπήκε τη Δευτέρα ο αγαπημένος παρουσιαστής Χρήστος Νέζος, προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι -ειδικά φτιαγμένο- για την έναρξη του “Φεστιβάλ Πατάτας” της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου.


Ο Χρήστος Νέζος που θα είναι ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ, θα το ανοίξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με τους διοργανωτές και τον ίδιο, να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες… 

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο αγαπημένος παρουσιαστής που δοκιμάζει για πρώτη φορά τις φωνητικές του ικανότητες στο τραγούδι, μπήκε στο studio μαζί με τον συνθέτη – τραγουδιστή Γιάννη Ιερεμία και …είπε κι ένα τραγούδι, το οποίο θα τραγουδήσει το Σάββατο το βράδυ στη Νάξο! 
nezos 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr εκτός από τον δημοφιλή παρουσιαστή και την έκπληξη που μας ετοιμάζει, κατά την έναρξη του Φεστιβάλ, μεταξύ άλλων τη “σκηνή” θα πλαισιώσουν η Θεατρική Ομάδα Νάξου που θα παρουσιάσει με μοναδικό τρόπο, τη διαδικασία σποράς και συλλογής της πατάτας, υπό τους ήχους από βιολί και το νταούλι του Άρη Φαράντου. 

Το 7ο Φεστιβάλ Πατάτας Νάξου

Το 7ο Φεστιβάλ πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Αγία Άννα (περιοχή Κάπαρες). Μεγάλη πρωταγωνίστρια φυσικά κι εφέτος η πατάτα Νάξου που θα υπάρχει άφθονη, μαγειρεμένη σε δεκάδες παραδοσιακές συνταγές και θα προσφέρεται σε όλους εντελώς δωρεάν!
Εντυπωσιακά σκηνικά, συγκίνηση, βραβεύσεις αλλά και πολλές ανατροπές και χορός.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Νέζος κάνοντας την πιο εντυπωσιακή είσοδο! Μαζί του η δημοσιογράφος Πόπη Αλιμπέρτη.
Τις συνταγές επιμελείται και αυτή την χρονιά ο εκπρόσωπος στη Νάξο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές.

Στο Φεστιβάλ Πατάτας 2016 και οι αναγνωρισμένοι chef: Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ρένα της Φτελιάς και Νικόλας Σακελλαρίου.

Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Οργάνωση – Επιμέλεια: Μάνος Μπανασάκης
Παρουσίαση: Χρήστος Νέζος
Σκήνικα: Devid Negrin
Μουσικό πρόγραμμα : Στελλίνα Κονιτοπούλου – Μανώλης Μπαρμπεράκης

(Visited 83 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*