Κάιλι Μινόγκ: Ήρθε για Πάσχα και έγινε… μόνιμη κάτοικος Σίφνου!

kaili sifnos 1
admin
13/06/2016 08:02
 
 
 

Με την ταχύτητα του φωτός διαδόθηκε την περασμένη εβδομάδα σε όλον τον πλανήτη η φήμη ότι η Κάιλι Μινόγκ παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τζόσουα Σάσε στη Σίφνο, την ημέρα των γενεθλίων της.

Λένε μάλιστα πως οι φίλοι τους, οι οποίοι ταξίδεψαν στο νησί, ενώ περίμεναν να δώσουν το «παρών» σε ένα γενέθλιο πάρτι προς έκπληξή τους αντιλήφθηκαν πως θα παρευρίσκονταν στον γάμο του ζευγαριού.

Και όσο όλα αυτά ακόμα εξετάζονται για την ορθότητά τους… εμείς επισημαίνουμε πως αυτήν τη στιγμή η μόνη έγκυρη είδηση είναι η εξής: Η Κάιλι και ο Σάσε ήρθαν το Πάσχα για να περάσουν ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, όμως γοητεύτηκαν τόσο πολύ από τις ομορφιές του ώστε τελικά έμειναν περισσότερο από έναν μήνα απολαμβάνοντας τον έρωτά τους και το ασυναγώνιστο ελληνικό καλοκαίρι. Η 48χρονη Αυστραλέζα σταρ και ο κατά 19 χρόνια νεότερός της Βρετανός ηθοποιός διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα ανεβάζοντας τις μετοχές της στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου.

Εκείνη είναι η διάσημη βασίλισσα της ποπ και εκείνος ένας ανερχόμενος αλλά με ιδιαίτερα καλές κριτικές ηθοποιός, ο οποίος από την πλευρά τις μητέρας του διαθέτει και αριστοκρατική καταγωγή. Μάλιστα ο προπάππος του Γουίλιαμ Μπέρι υπήρξε ιδιοκτήτης των Sunday Times, της Daily Telegraph, καθώς και άλλων εφημερίδων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο στα γυρίσματα της αμερικανικής κωμικής μουσικής σειράς «Galavant», στην οποία ο Σάσε πρωταγωνιστεί. Ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και έκτοτε είναι μαζί, ενώ τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Τσούγκρισαν αβγά… 

Την Κυριακή 1η Μαΐου, ανήμερα το Πάσχα, οι δυο τους έφτασαν στη Σίφνο και στο ξενοδοχείο Verina Astra στην Πουλάτη. Εκείνη την ώρα το πασχαλινό γλέντι βρισκόταν στην κορύφωσή του και βέβαια αποφάσισαν να συμμετάσχουν. Δοκίμασαν σιφνέικο μαστέλο (αρνάκι στη γάστρα), την τοπική ρεβιθάδα, τους παραδοσιακούς μεζέδες, τσούγκρισαν αβγά και ενθουσιάστηκαν με τους ελληνικούς χορούς. Τις ημέρες που ακολούθησαν ο Τζόσουα την ξενάγησε στη Σίφνο. Επισκέφθηκαν αρκετές παραλίες του νησιού, όμως η αγαπημένη τους ήταν στον Πλατύ Γιαλό.

Σύχναζαν στα εστιατόρια Omega3 και Cayenne, ενώ συχνά τους έβλεπαν να περπατούν αγκαλιασμένοι στην πρωτεύουσα Απολλωνία και στο χωριό Αρτεμώνας. Η Κάιλι και ο Σάσε περνούσαν τόσο καλά που συνεχώς παρέτειναν τη διαμονή τους. Όπως λέει στο «Έθνος» κάτοικος της Σίφνου: «Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι, ζουν τον έρωτά τους και νιώθουν πως αυτό το νησί αποτελεί επίγειο παράδεισο».

kaili sifnos 2

Το πάρτι γενεθλίων
Για τα 48α γενέθλια της σταρ, το Σάββατο 28 Μαΐου, αποφάσισαν να οργανώσουν ένα μικρό πάρτι με συγγενείς και φίλους από τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Η γιορτή δόθηκε στο Verina και η Κάιλι έσβησε τα κεράκια στη γενέθλια τούρτα. Μετά τη βραδιά η ίδια ανέβασε στα social media μία ροζ καρδιά, γράφοντας: «Ήταν μαγικά. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου», ενώ ο Τζόσουα ανέβασε το ποίημα του Γιώργου Σεφέρη «Σαντορίνη», με τους φίλους του να σχολιάζουν κάτω από τη δημοσίευσή του: «Σας ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα». Αυτό ήταν και η αρχή για να ξεκινήσουν οι φήμες…

Στην Αυστραλία τα media άρχισαν να διαδίδουν πως οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στη Σίφνο. «Ήταν το καλύτερο μυστικό», φέρεται να δήλωσε μια φίλη της Αυστραλέζας τραγουδίστριας στο περιοδικό Woman’s Today, συμπληρώνοντας: «Η Κάιλι έκλεισε σε όλους τους καλεσμένους πρώτη θέση αεροπορικώς». Στη συνέχεια την είδηση ανέφερε και ο βρετανικός Τύπος και μέσα σε λίγες ώρες είχε πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου.

Την απάντηση σε όλα αυτά ήρθε να δώσει με ένα λακωνικό tweet του ο Σάσε: «Φαίνεται πως παραβρέθηκα σε έναν γάμο α λά ελληνικά. Πολύ θα το ήθελα! #φήμες», ενώ έκανε αναφορά στην Κάιλι, η οποία έσπευσε να κάνει retweet. Αλήθεια ή ψέματα… ο χρόνος θα το αποδείξει. Η ουσία όμως είναι πως η Σίφνος και κατ’ επέκταση η Ελλάδα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι από αυτό το όμορφο love story.


Αγαπημένος προορισμός του Τζόσουα
Ο σύντροφος της Κάιλι δεν επισκέπτεται το νησί για πρώτη φορά. Επί τρία συνεχόμενα καλοκαίρια ο 29χρονος ηθοποιός ερχόταν στη Σίφνο και έμενε στο Verina. Ερωτευμένος με το κυκλαδίτικο τοπίο, πρότεινε στη διάσημη τραγουδίστρια να επισκεφτούν μαζί τον αγαπημένο του προορισμό.

(Πηγή: ethnos.gr)

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*