Παντοφλες ανδρικες που θα φορέσεις όλες τις ώρες

Παντοφλες ανδρικες
Άκης Αξαόπουλος
04/06/2020 01:03
 
 
 

Δε χρειάζεται όλες οι παντοφλες ανδρικες να είναι μία αδιάφορη αγορά. Μπορείς να προσθέσεις ενδιαφέρον με το υλικό, το χρώμα, ή το δέσιμο. Αν δεν ξέρεις πως σου έχουμε εμείς τη λύση. Διάλεξε παντοφλες ανδρικες δερματινες για όλες τις ώρες, προτίμησε ένα διαφορετικό ζευγάρι παντοφλες ανδρικες παραλιας, ή αν θέλεις ένα ζευγάρι παντοφλες ανδρικες κλειστες πρόσθεσε λίγο περισσότερο στυλ με το υλικό. Θα βρεις πολλές παντοφλες ανδρικες στο lovacoco.com.

Το lovacoco.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία ρούχων και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές. Δες αυτά που σου προτείνουμε και πάρε ιδέες για ένα διαφορετικό ζευγάρι παντοφλες ανδρικες.

Παντοφλες ανδρικες παραλιας

Παντοφλες ανδρικες παραλιας

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι παντοφλες ανδρικες παραλιας έχουν γίνει πιο μοντέρνες και πιο fun. Σκέψου Justin Bieber ή Billie Eilish και θα καταλάβεις τι εννοούμε. Ναι αυτό το ζευγάρι παντόφλες είναι το απόλυτο trend για την παραλία και όχι μόνο!

Παντόφλες με λουράκια

Παντόφλες με λουράκια

Για πιο απλές επιλογές οι παντόφλες με λουράκια είναι πάντα εδώ. Αν απλώς χρειάζεσαι ένα εύκολο ζευγάρι διάλεξε ένα σχέδιο με χιαστί λουράκια σε καφέ αποχρώσεις. Θα θυμίζει σανδάλια και θα μπορείς να το φορέσεις παντού!

Παντοφλες ανδρικες δερματινες

Παντοφλες ανδρικες δερματινες

Φέτος προτίμησε ένα πιο άνετο ζευγάρι παντοφλες ανδρικες δερματινες από τις κλασικές που θα βρεις στο Μοναστηράκι. Διάλεξε ένα ζευγάρι από καουτσούκ για να μπορείς να περπατάς με τις ώρες χωρίς υποχωρήσεις στην άνεση και στο στυλ σου.

Μαύρες παντόφλες

Μαύρες παντόφλες

Αυτή είναι η σίγουρη λύση. Ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες δε θα σου δώσει πολύ στυλ. Αυτό που θα σου δώσει όμως είναι άνεση. Αν θέλεις να μην φαίνονται παντόφλες σπιτιού, προτίμησε ένα υλικό από καουτσούκ ή δέρμα όπως αυτές στη φωτογραφία.

Παντοφλες ανδρικες κλειστες

Παντοφλες ανδρικες κλειστες

Μπορεί να μοιάζουν με σαμπό αλλά είναι μία από τις πιο άνετες επιλογές στα καλοκαιρινά παπούτσια και αυτός είναι ο λόγος που έχουν επανέλθει. Ένα λευκό ζευγάρι παντοφλες ανδρικες κλειστες θα κάνει σίγουρα τη διαφορά και θα σε κρατήσει άνετο όπου κι αν πας.

Όποιο ζευγάρι παντοφλες ανδρικες και να χρειάζεσαι θα το βρεις στο lovacoco.com σε πολύ οικονομικές τιμές!

(Visited 533 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*