5 γυαλια ηλιου ανδρικα για να αλλάξεις το παλιό σου ζευγάρι

γυαλια ηλιου ανδρικα
Άκης Αξαόπουλος
04/06/2020 01:03
 
 
 

 

Τα γυαλια ηλιου ανδρικα είναι ένα αξεσουάρ που δίνει ταυτόχρονα προστασία και στυλ. Τις τελευταίες σεζόν έχουν αναβαθμιστεί από το κλασικό στυλ Ray-Ban και ίσως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τα δικά σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σε κρατήσουν on trend όπως ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα στρογγυλα, ή ένας μεταλλικός σκελετός. Αν θες κάτι ακόμα πιο σύγχρονο ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα μικρα είναι η καλύτερη επιλογή, ενώ αν θες να ακολουθείς τις τάσεις αλλά σε μικρές δόσεις διάλεξε ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα μαυρα. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία από γυαλια ηλιου ανδρικα στο lovacoco.com.

Το lovacoco.com είναι ένα e-shop με μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ. Δες τη λίστα και πάρε ιδέες για το δικό σου καινούριο ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα:

Γυαλια ηλιου ανδρικα στογγυλα

Γυαλια ηλιου ανδρικα στογγυλα

Ένα trend που έχει έρθει εδώ και μερικές σεζόν και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή. Ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα στρογγυλα θα προσθέσει σίγουρα στυλ και απλότητα στην εμφάνιση σου!

Φακός με γωνίες

Φακός με γωνίες

Τα μαύρα γυαλιά είναι πάντα η καλύτερη επιλογή όταν θέλεις κάτι ήσυχο να συμπληρώσει το στυλ σου. Διάλεξε ένα ζευγάρι που θυμίζει προηγούμενες δεκαετίες με ένα παραλληλόγραμμο φακό για μία αναβάθμιση στο κλασικό ζευγάρι.

Γυαλια ηλιου ανδρικα μικρα

Γυαλια ηλιου ανδρικα μικρα

Ναι είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις τα γυαλιά σου ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα μικρα είναι η πιο σύγχρονη επιλογή! Διάλεξε ένα μεταλλικό σκελετό σε χρυσό χρώμα και ένα οβάλ φακό και είσαι έτοιμος.

Αθλητικά γυαλιά

Αθλητικά γυαλιά

Εδώ μπορείς να διαλέξεις ότι σχήμα και χρώμα θες. Για ένα άνετο ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα μην προτιμήσεις ένα μεταλλικό σκελετό. Και αν θέλεις να εντυπωσιάσεις περισσότερο, οι γωνίες στο φακό είναι η λύση.

Γυαλια ηλιου ανδρικα μαυρα

Γυαλια ηλιου ανδρικα μαυρα

Η προφανής και εύκολη επιλογή. Για εσένα που θέλεις κάτι σίγουρο και διαχρονικό ένα ζευγάρι γυαλια ηλιου ανδρικα μαυρα είναι η απάντηση. Δε φεύγει ποτέ από τη μόδα και δε σταματάει να συμπληρώνει όμορφα όλα τα look.

Όποιο και να είναι το στυλ σου θα βρεις τα δικά σου γυαλια ηλιου ανδρικα στο lovacoco.com!

(Visited 1.525 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*