«Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε»: Η νέα δημοτική κίνηση που θα διεκδικήσει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (video+φώτος)

Χέσε ψηλά
Newsroom
05/06/2019 22:16
 
 
 

 

«Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε» είναι το όνομα της νέας δημοτικής κίνησης που θα διεκδικήσει το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις εκλογές του 2023.

Για κάποιους οι εκλογές μπορεί να τελείωσαν, όμως για κάποιους άλλους ξεκίνησαν το βράδυ της ανάδειξης του νέου δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

Χέσε ψηλά

Πρόκειται για τον υποψήφιο δήμαρχο Νικηφόρο Τσακωνιάτη και το συνδυασμό του «Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε» με έμβλημα …μια λεκάνη τουαλέτας!

Η επίσημη παρουσίαση της παράταξης έγινε την Κυριακή (2 Ιουνίου) το βράδυ στην κεντρική πλατεία της παραλίας Νάξου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Νικηφόρος Τσακωνιάτης παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, αλλά και κάποιους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του.

Χέσε ψηλά

Κατά την εκδήλωση έπαιξαν τα πρώτα διαφημιστικά σποτάκια της παράταξης «Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε» ακούστηκε το βασικό τραγούδι της προεκλογικής καμπάνιας «Είναι γάτα, ο κοντός με τη γραβάτα» και μοιράστηκαν …κορδόνια παπουτσιών στους παρευρισκόμενους …ως προκαταβολή για τα ξώραφα-δώρο που θα λαμβάνουν οι ψηφοφόροι του Νικηφόρου Τσακωνιάτη.

Χέσε ψηλά

Τον τομέα της επικοινωνίας της παράταξης έχει αναλάβει ο Γιώργος Καμβύσης.

Χέσε ψηλά

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση αν και την ίδια ώρα, λίγο πιο δίπλα, ο κ. Δημήτρης Λιανός πανηγύριζε την εκλογή του ως δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων!

Η παράταξη «Χέσε Ψηλά κι Αγνάντευε» με υποψήφιο δήμαρχο το Δημήτρη Τσακωνιάτη θα δηλώσει την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Όλα τα παραπάνω βασίζονται σε μια ιδέα του Γιώργου Καμβύση.

Χέσε ψηλά

Χέσε ψηλά

Χέσε ψηλά

Χέσε Ψηλά

Χέσε ψηλά

(Visited 1.384 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*