Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης για το «κοκκίνισμα» της Σύρου: «Διατηρούμε την ψυχραιμία μας»

Newsroom
26/02/2021 21:37
 
 
 

 

Μήνυμα προς τους Συριανούς και τις Συριανές απηύθυνε ο Δήμαρχος του νησιού Νίκος Λειβαδάρας με αφορμή την ένταξη της Σύρου στην κόκκινη ζώνη του επιδημιολογικού χάρτη.

Αφού επανέλαβε ότι οι Δήμοι δεν διαθέτουν περισσότερη ενημέρωση για την εξέλιξη κρουσμάτων, πέρα από τα όσα ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ, ο κ. Λειβαδάρας παροτρύνει τους συμπολίτες του να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ώστε να επιτευχθεί η γρήγορη έξοδος της Σύρου από το «κόκκινο».

Άλλωστε, σύμφωνα με τον κ. Λειβαδάρα, τα κρούσματα ανέρχονται σε μικρό μονοψήφιο αριθμό κάθε μέρα, μετά και την έξαρσή τους την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό όσον αφορά στην διασπορά του ιού στο νησί.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Με αφορμή την ένταξη του νησιού μας στην κόκκινη ζώνη του επιδημιολογικού χάρτη και αφού επαναλάβω ότι δυστυχώς οι Δήμοι πανελλαδικά δεν διαθέτουν καμία περαιτέρω πληροφόρηση για την εξέλιξη των κρουσμάτων στην περιοχή τους, πέρα από αυτή που ανακοινώνεται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ, θα ήθελα καταρχάς να παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μου να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Μετά την έξαρση των κρουσμάτων την προηγούμενη εβδομάδα, η εξέλιξη του αριθμού τους έκτοτε ανέρχεται σε μικρό μονοψήφιο αριθμό ημερησίως, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό όσον αφορά στη διασπορά του ιού στο νησί μας.

Ως εκ τούτου, κάνω έκκληση για ακόμη μια φορά να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, έτσι ώστε να επιτύχουμε τη γρήγορη έξοδο του νησιού μας από την κόκκινη ζώνη του επιδημιολογικού χάρτη.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την αγωνία και την κόπωση των συμπολιτών μου από τη μακρά περίοδο εφαρμογής των μέτρων προστασίας, όμως η σύνεση και η πιστή τήρηση τους θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα στην κανονικότητα.

Τηρούμε τα μέτρα.
Μένουμε Υγιείς.
Επιστρέφουμε το συντομότερο δυνατό στη φυσιολογική μας ζωή.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης
Νικόλαος Λειβαδάρας

(Visited 84 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*