Λιμενικό Ταμείο Σύρου: Προειδοποίηση για απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων σκαφών από καρνάγιο και μαρίνα

Newsroom
23/02/2021 10:51
 
 
 

Να αλλάξει την εικόνα στην χερσαία ζώνη Ερμούπολης επιθυμεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, το οποίο με ανακοίνωση του ζήτησε από τους ιδιοκτήτες σκαφών, τρέιλερ και παντός είδους εξαρτημάτων ή εργαλείων ψαρέματος να τα απομακρύνουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, ώστε να μην υποστούν κυρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από επιτόπιο έλεγχο διαπιστώθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου στις περιοχές Καρνάγιο, μαρίνα Πηδάλι, Γάλατα, διαπιστώθηκε η παράνομη εναπόθεση και η ύπαρξη εγκαταλελειμμένων (ή μη) σκαφών, τρέιλερ, μεταλλικών εξαρτημάτων, κατεστραμμένων εργαλείων ψαρέματος κ.λπ. σε διάφορα σημεία των κρηπιδωμάτων ή των χερσαίων χώρων των λιμενικών εγκαταστάσεων.

Επειδή τα παραπάνω αποτελούν πηγές μόλυνσης, αλλά και συνιστούν παράνομη κατάληψη χερσαίων χώρων αρμοδιότητας Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να τα απομακρύνουν άμεσα μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στους ιδιοκτήτες τους, ενώ σε περίπτωση αγνώστων ιδιοκτητών αυτά θα απομακρυνθούν με ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Σύρου, θεωρούμενα ως απορρίμματα.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*