Προετοιμασμένοι οι φορείς της Σύρου για την αυριανή τηλεδιάσκεψη με το Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Newsroom
02/02/2021 15:31
 
 
 

 

Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και ο συντονισμός δράσης ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης εργασίας εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και τοπικών φορέων της Σύρου, ενόψει της τηλεδιάσκεψης με την Υπουργό Πολιτισμού και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένη, στη συνάντηση εργασίας πήραν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Νίκος Λειβαδάρας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μηνάς Αληφραγκής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Παναγιώτης Καρακατσάνης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Δαυίδ Διακοδημητρίου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων Μηνάς Μπουγιούρης.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Γιώργος Ευριπιώτης, Άρια Χαραλαμπίδη και Γιώργος Φρέρης, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος.

Όσον αφορά στη σύνθεση της αυριανής συνάντησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12:00, αυτή έχει ως εξής:

Από πλευράς Υπουργείου θα συμμετάσχουν:

*η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη,

*ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιώργος Διδασκάλου,

*η Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης Μνημείων, Μουσείων και Τεχνικών Έργων κα Αμαλία Ανδρουλιδάκη,

*ο Προϊστάμενος του τμήματος μελετών και έργων αναστήλωσης μνημείων, μουσείων και πολιτιστικών κτιρίων κ. Σταύρος Τσάβαλος και

*εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κα Ευθυμία Γκαράνη.

Οι συμμετέχοντες από τη Σύρο θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Λεονταρίτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αληφραγκής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Καρακατσάνης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Διακοδημητρίου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κυκλάδων κ. Ευριπιώτης και εκ μέρους του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων ο Πρόεδρος κ. Μπουγιούρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κα Χαραλαμπίδου και κ. Φρέρης.

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*