Νέες περιπτώσεις εξαπάτησης επιχειρηματιών καταγγέλλει το Επιμελητήριο

apati espa lefta
Newsroom
01/02/2021 18:44
 
 
 

 

Νέες προσπάθειες εξαπάτησης Συριανών επιχειρηματιών παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα, με τους επιτήδειους να χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό ως «όχημα» και να εκμεταλλεύονται την αγωνία των επιχειρηματιών να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους.

Όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων, αυτή τη φορά τα κρούσματα έχουν εμφανιστεί κυρίως στη Σύρο, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να επεκταθούν και στα άλλα νησιά. Πρόκειται για γνώστες των τεχνικών προώθησης που απευθύνονται σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων ανεξαιρέτως (εμπορικά καταστήματα, καταλύματα, εστιατόρια, κλπ.) και με πρόσχημα τη στήριξη της χώρας μας μέσω διαφόρων δράσεων και εκδηλώσεων,αναζητούν συνεργασίες με εταιρείες έναντι αμοιβής.

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεών μας να έχει μειωθεί δραματικά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι εύλογο ο κάθε επιχειρηματίας να αναζητά λύσεις και συνεργασίες για να διατηρήσει την επιχείρησή του ζωντανή. Οι συνθήκες όμως αυτές είναι δυστυχώς εξίσου ιδανικές και για εκείνους που εκμεταλλεύονται την απόγνωση των επαγγελματιών και με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα αποσπούν χρήματα από τις ήδη καταπονημένες επιχειρήσεις τους» τονίζει το Επιμελητήριο.

Για τον λόγο αυτό, συνιστά σε όλα τα μέλη του να είναι εξαιρετικά προσεκτικά και να ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πρόταση συνεργασίας. Σε περίπτωση επίσης, που κάποιοι έχουν ήδη δώσει χρήματα ανταποκρινόμενοι σε τέτοιους είδους καλέσματα, να το καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*