288 Συριανά «Επισκεπτήρια Αγάπης» ταξιδεύουν για τα ογκολογικά νοσοκομεία

Newsroom
18/12/2020 13:18
 
 
 

Τα παιδιά και οι ενήλικες ασθενείς ογκολογικών νοσοκομείων είναι οι παραλήπτες των 288 χριστουγεννιάτικων καρτών που, με πολλή αγάπη, έφτιαξαν μικροί και μεγάλοι Συριανοί, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της Σύρου, το ΚΑΠΗ του Δήμου, καθώς και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου-Ερμούπολης ήταν μερικοί από αυτούς που πήραν μέρος στη δράση κι αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για να φτιάξουν και να διακοσμήσουν κάρτες, οι οποίες – με τη σειρά τους- θα δώσουν χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία.

Σημειώνεται ότι, αφού περάσουν από την κατάλληλη υγειονομική επεξεργασία, τα 288 Συριανά «Επισκεπτήρια Αγάπης» θα μοιραστούν από το Win Cancer σε όσους (μικρούς και μεγάλους) περάσουν τις γιορτινές ημέρες στον θάλαμο κάποιου ογκολογικού νοσοκομείου.

Σε ανάρτηση της, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αγγελική Πρίντεζη, ανέφερε σχετικά:

Ένα μεγάλο μπλε πακέτο με χρυσά αστεράκια, γεμάτο 288 κάρτες «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ» έφτασε στην Αθήνα ,να το πάρει η αγαπήμενη μας Pisti Kristallidou του Win Cancer και μετά την κατάλληλη υγειονομική επεξεργασία να πάει σε μικρά και μεγάλα χεράκια που θα περάσουν τα Χριστούγεννα στα ογκολογικά νοσοκομεία.

Πολλά, πάρα πολλά ευχαριστώ… 288 και ακόμα περισσότερα στο Ελληνικό σχολείο του Λονδίνου και στη Rafaela Passa, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης, στο 3ο Δημοτικό Σύρου, στο Αερόστατο, στους Εκπαιδευτήρια Δελασάλ Σύρου -Γυμνάσιο/Δημοτικό/Νηπιαγωγείο/Παιδικός Σταθμός, στο ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ, στους Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου – Ερμούπολης, σ’ όλα τα παιδάκια που έφτιαξαν, μιλώντας για τα παιδάκια των νοσοκομείων, μαζί με τους γονείς τους κάρτες.

Ευχαριστώ μεγάλο και τεράστιο για όλους εσάς που είστε πάντα δίπλα στις δράσεις της Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Σύρου-Ερμούπολης… Ευχές πολλές και από καρδιάς για χαρούμενες γιορτές. Σας αγαπάμε!!!

(Visited 49 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*