Χαμηλό το ενεργειακό «αποτύπωμα» του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Newsroom
30/11/2020 13:06
 
 
 

Στην πρώτη θέση λειτουργίας με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα κατατάσσεται το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, μεταξύ των πέντε νοσοκομείων που συμμετέχουν στην πράξη “Low Carbon Healthcare in the Mediterranean Region”.

Όπως ανακοίνωσε η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου, το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει από την εκπονηθείσα συγκριτική μελέτη αξιολόγησης ενεργειακών δεδομένων, ενώ εντός των επόμενων εβδομάδων, θα ολοκληρωθεί η συγγραφή του Σχεδίου Διαχείρισης Αειφόρου Ενέργειας του Νοσοκομείου Σύρου.

Επίσης, στελέχη της υγειονομικής μονάδας παρακολουθούν το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο CLEANMED 2020, το οποίο διεξάγεται διαδικτυακά από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ο κοινός Διοικητής Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Σύρου-Νάξου Μιχάλης Ζουλουφός παρουσίασε την εμπειρία συμμετοχής του Νοσοκομείου Σύρου στη σχετική Πράξη, συμμετέχοντας σε panel εξειδικευμένων στελεχών.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου προωθεί τις δράσεις εξωστρέφειας του έργου του και προβάλλεται διεθνώς με μηδενικό οικονομικό κόστος».

(Visited 52 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*