Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης για το 2ο κύμα της πανδημίας: «Αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες του κράτους»

Newsroom
09/11/2020 16:46
 
 
 

Μήνυμα προς τους κατοίκους της Σύρου απηύθυνε ο Δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας, ζητώντας την αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες του κράτους, προκειμένου να περιοριστούν οι δυσμενείς επιπτώσεις του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

«Η στάση του καθενός από εμάς αποτελεί καθοριστικό παράγοντα σε αυτή τη μάχη […] Η επόμενη περίοδος θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους μας και οφείλουμε να βγούμε από αυτή όρθιοι και ενωμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λειβαδάρας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις ως προς την εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου (π.χ. μέσω διαδικτύου).

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης:

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα της πανδημίας. Η στάση του καθενός από εμάς αποτελεί καθοριστικό παράγοντα σε αυτή τη μάχη. Η αυστηρή συμμόρφωση με τις οδηγίες του κράτους, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή, μπορεί να περιορίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι 30 Νοεμβρίου 2020, σας προτρέπω για την εξυπηρέτησή σας από τις υπηρεσίες του Δήμου να προτιμάτε το διαδίκτυο από τη φυσική σας παρουσία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε την υγεία μας, των δικών μας ανθρώπων και ειδικότερα των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.

Η επόμενη περίοδος θα αποτελέσει μια δοκιμασία για όλους μας και οφείλουμε να βγούμε από αυτή όρθιοι και ενωμένοι.
Με ψυχραιμία, σύνεση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, περιορίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, το συγχρωτισμό και τηρώντας τους κανόνες ατομικής υγιεινής θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία.

Σας έχω εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*