Πρόσκληση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων προς Ένωση Γονέων Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για την μεταφορά μαθητών

imerida leontaritis 2018 1
Newsroom
06/11/2020 11:17
 
 
 

 

Πρόσκληση προς την Ένωση Γονέων Δήμου Σύρου-Ερμούπολης απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου να έχουν «επίσημη, λεπτομερή και τεκμηριωμένη ενημέρωση» σχετικά με το θέμα της μεταφοράς μαθητών.

Ο κ. Λεονταρίτης πρότεινε η συνάντηση να γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00, ωστόσο παραμένει ανοικτός στο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμεί η Ένωση, η οποία – σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη – επισκέφθηκε για τελευταία φορά την Περιφέρεια τον Μάιο του 2019 για θέματα παιδείας και από τότε δεν έχει ζητήσει καμία συνάντηση.

Την ίδια στιγμή, έκανε λόγο για «ανίερη συμμαχία» μεταξύ του ΚΚΕ και εβδομαδιαίας εφημερίδας της Σύρου προς εξυπηρέτηση κομματικών και επιχειρηματικών σκοπιμοτήτων «με πρόσχημα τις δήθεν παραλείψεις της Περιφέρειας στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων με τίτλο «Συμφέροντα και σκοπιμότητες κατά της νομιμότητας» έχει ως εξής:
Έχει γίνει πλέον σε όλους κατανοητό ότι η ανίερη συμμαχία που υπηρετεί κομματικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες μεταξύ του ΚΚΕ και της εφημερίδας «Ο ΛΟΓΟΣ των Κυκλάδων» και έχει συναφθεί με πρόσχημα τις δήθεν παραλείψεις της Περιφέρειας στο ζήτημα της μεταφοράς μαθητών, αποτελεί όνειδος για το δημόσιο βίο.

Η απόφαση καταπέλτης του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 30/10/2020, στο οποίο υπήρξε και δημόσια δήλωση του επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μανώλη Γλυνού ότι υπήρξε (και υπάρχει) παραπληροφόρηση στο θέμα της μεταφοράς μαθητών, είναι η δική μου απάντηση.

Όσον αφορά την Ένωση Γονέων Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, η οποία επισκέφθηκε για τελευταία φορά την Περιφέρεια προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα παιδείας τον Μάιο του 2019 και έκτοτε δεν έχει ζητήσει καμία συνάντηση, προτού απαντήσω δημοσίως (σεβόμενος το θεσμό που εκπροσωπούν), τους προσκαλώ σε συνάντηση οποιαδήποτε ημέρα και ώρα οι ίδιοι επιθυμούν, προκειμένου να έχουν ΕΠΙΣΗΜΗ, λεπτομερή και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*