Προσφορά μετωπικών θερμομέτρων από τον κ. Δωρόθεο Β’ στα σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης της Σύρου

Newsroom
02/10/2020 12:23
 
 
 

Στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων μετέβη ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και προσέφερε, ιδίοις αναλώμασι, 22 μετωπικά θερμόμετρα για την υγειονομική προστασία των παιδιών των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Σύρου.

Ο Μητροπολίτης Σύρου προχώρησε στην προσφορά αυτή, ύστερα από σχετικό παρακλητικό αίτημα του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κ. Παναγιώτη Λίτσα, παρουσία του Διευθυντού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστου Καφτηράνη.

Ο κ. Λίτσας ευχαρίστησε τον κ. Δωρόθεο Β΄ για την προσφορά του, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η Ιερά Μητρόπολη βρίσκονται πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας για την ικανοποίηση αιτημάτων προς διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του Δ/ντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων κ. Χρ. Καφτηράνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Δωρόθεος Β΄ευχήθηκε η χρήση των θερμομέτρων να αποδειχθεί περιττή και όλα τα παιδιά να είναι πάντοτε υγιή και ασφαλή, όπως και όλος ο λαός της Σύρου, ο οποίος καθ’ όλο το διάστημα της πανδημίας επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αποτέλεσμα το νησί να παραμένει ουσιαστικά αλώβητο από τον επικίνδυνο ιό.
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*