Τεχνική Σύσκεψη για το Στρατόπεδο «Λ/γού Ζαφείρη Αποστόλου», παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Ταμείου Εθνικής Άμυνας

protasi stratopedo syroy 1
Newsroom
09/09/2020 15:35
 
 
 

Τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Στρατόπεδο «Λ/γού Ζαφείρη Αποστόλου», μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρα.

Κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης, η οποία – σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου – “αποτελεί το επιστέγασμα των επανειλημμένων επαφών και συναντήσεων” που είχε πραγματοποιήσει όλο το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα ο κ. Λειβαδάρας με την ηγεσία και υπηρεσιακά στελέχη του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία πολεοδόμησης του μη επιχειρησιακά αναγκαίου τμήματος του Στρατοπέδου, από την οποία θα μεταβιβασθεί η κυριότητα μέρους του ακινήτου από το Τ.ΕΘ.Α. στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Σημειώνεται ότι στη χθεσινή σύσκεψη το παρών έδωσαν ο Διευθυντής του Τ.ΕΘ.Α. Αντιστράτηγος Αντώνιος Κονδύλης, ο Συνταγματάρχης Μηχανικού Αντώνιος Ψαρράς, Τμηματάρχης του Τμήματος Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Ακίνητης Περιουσίας του Τ.ΕΘ.Α., η αρμόδια Επιτροπή της ΑΣΔΕΝ, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Σύρου Συντ/χη (ΠΖ) Γεώργιος Μπούρας, ο Διοικητής Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμούπολης Αντισυντ/χης (ΠΖ) Λάμπρος Σερκίζης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Παναγιώτης Καρακατσάνης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολεοδομικού Σχεδιασμού κα Ευαγγελία Σακελλαρίου.

Το δελτίο Τύπου καταλήγει ως εξής: «Ένας στόχος που η Δημοτική Αρχή υπηρέτησε με επιμονή και προσήλωση, αθόρυβα και συστηματικά, πολύ σύντομα πρόκειται να λάβει σάρκα και οστά, αποτελώντας το πρώτο μόλις βήμα για την υλοποίηση του επόμενου στόχου, ενός οράματος πολλών ετών, που δικαιώνει τις επιλογές της, οι οποίες εξαρχής εστίαζαν και εξακολουθούν να εστιάζουν στην κοινή ωφέλεια και στη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας».

(Visited 191 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*