Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Λήψη δειγμάτων από υπαλλήλους – Θετικός στον κορωνοϊό και Αντιδήμαρχος

Newsroom
24/08/2020 12:07
 
 
 

 

Στη λήψη δειγμάτων από όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης θα προχωρήσει σήμερα και αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ οι Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές, επίσης τις ίδιες μέρες.

Ταυτόχρονα, ο Δήμαρχος κ. Λειβαδάρας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, προκειμένου να ληφθούν κατευθυντήριες οδηγίες, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επίσης, Αντιδήμαρχος του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιδήμαρχος βρίσκεται περιορισμένος στο σπίτι του, λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και νοσεί ήπια.

Ο αιρετός του Δήμου ήταν εμπύρετος τις τελευταίες ημέρες και μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός στον covid19.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης της περασμένης Πέμπτης 20 Αυγούστου 2020 και ενεργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, ενημερώνουμε ότι:

α) τη Δευτέρα 24/08 και την Τρίτη 25/08 θα ληφθούν δείγματα από όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, που εργάζονται εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών,

β) παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου για δύο ακόμα ημέρες, τη Δευτέρα 24/08 και την Τρίτη 25/08 και

γ) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/08 απολύμανση στα γραφεία και τους κοινόχρηστους χώρους.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμαρχος, κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, όλη αυτήν την περίοδο έχει στενή συνεργασία και συνεχή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΠΠ) και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», προκειμένου να ληφθούν κατευθυντήριες οδηγίες, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγαπητοί συμπολίτες, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, εφόσον:

– κρατάμε αποστάσεις

– αποφεύγουμε το συγχρωτισμό

– χρησιμοποιούμε απαραίτητα μάσκα

– εφαρμόζουμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*