Η συνέχιση της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με εκπροσώπους των επαγγελματιών

Newsroom
10/08/2020 18:51
 
 
 

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Συλλόγου Εστίασης «Τερψιχόρη» κ. Γιώργο Χατζαντώνη, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Αντώνη Καρατάσο και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σύρου κ. Βαγγέλη Αλεξανδρίδη, πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σύρου- Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19) και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις κείμενες Υπουργικές Αποφάσεις.

Κοινή θέση όλων των συμμετεχόντων ήταν ότι δεν θα πρέπει να χαθεί ότι έχει κερδίσει η Σύρος και η τοπική της κοινωνία από την – μέχρι τώρα – σχολαστική εφαρμογή των μέτρων.

Για τον λόγο αυτό, απευθύνεται θερμή παράκληση προς τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του νησιού για τη χρήση της μάσκας, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του συγχρωτισμού.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*