Γ’ φάση λειτουργίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου-Ερμούπολης

Newsroom
24/07/2020 1:28
  •  
  •  
  •  

Κατόπιν τηλεφωνικό ραντεβού στο 22810-88089 συνεχίζει τις συναλλαγές της με το κοινό η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου- Ερμούπολης από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-14:00).

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.openabekt.gr/ (όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης) ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό, τηλεφωνώντας στο 22810-88089 ή στέλνοντας μήνυμα στο e-mail : [email protected] Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων στο δανειστικό τμήμα θα είναι μέχρι δύο άτομα συγχρόνως.

*Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου θα λειτουργήσουν δύο θέσεις μελέτης έντυπου υλικού διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού προηγούμενα στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης και να δηλώνουν το υλικό που τους ενδιαφέρει, καθώς και την ώρα της προσέλευσής τους.

*Η έκθεση «Χαρτί και καλαμάρι» θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, με μέγιστο αριθμό επισκεπτών μέχρι δύο.

*Η είσοδος θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να ρυθμίζεται από το προσωπικό τόσο η ροή επισκεπτών που θα βρίσκεται ταυτόχρονα στη Βιβλιοθήκη, όσο και η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.

(Visited 24 times, 1 visits today)