«Η Σύρος που Αξίζουμε» προς τη δημοτική αρχή: «Ξεπεράστε τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος»

Newsroom
22/07/2020 4:00
  •  
  •  
  •  

Να ξεπεράσει τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος και να αναλάβει την ευθύνη που της ανέθεσαν οι δημότες πριν σχεδόν έναν χρόνο καλεί την σημερινή δημοτική αρχή η παράταξη «Η Σύρος που Αξίζουμε», συνεχίζοντας την ανταλλαγή ανακοινώσεων.

«Μέχρι πότε θα επικαλείστε την προηγούμενη δημοτική αρχή για να καλύψετε την ανεπάρκειά σας;» αναρωτιέται η μείζονα μειοψηφία, η οποία υποστήριξε ότι για το θέμα του ΧΥΤΑ, η δημοτική αρχή δεν απάντησε επί της ουσίας και ακολούθησε την «προσφιλή τακτική του αποπροσανατολισμού και της μπλόφας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της δημοτικής παράταξης «Η Σύρος που Αξίζουμε»:

Καμία απολύτως έκπληξη δεν προκάλεσε η «απάντηση» της δημοτικής αρχής στις σοβαρές καταγγελίες και στα αδιάσειστα στοιχεία για την τραγική και ανεξέλεγκτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΧΥΤΑ Σύρου εξαιτίας της αδιαφορίας και ανικανότητας των υπεύθυνων αιρετών προσώπων.
Δεν απάντησε επί της ουσίας ούτε σε μία από τις παρατηρήσεις μας και κατά την προσφιλή τακτική του αποπροσανατολισμού και της μπλόφας, επιχείρησε να μεταθέσει τις ευθύνες που της αναλογούν στην προηγούμενη δημοτική αρχή, χρησιμοποιώντας τις γνωστές φωτοβολίδες κρότου-λάμψης.
Κύριοι, πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι η θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019 κι ότι εσείς ήσασταν αυτοί που κληθήκατε να διοικήσετε το Δήμο πριν από 11 μήνες;
Μέχρι πότε θα επικαλείστε την προηγούμενη δημοτική αρχή για να καλύψετε την ανεπάρκειά σας;
Σοβαρευτείτε, σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα, ξεπεράστε τα φοβικά σύνδρομα του παρελθόντος και αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη που σας ανέθεσαν οι δημότες της Σύρου, τους οποίους ήδη έχετε απογοητεύσει, καθώς βλέπουν μια δημοτική αρχή να περνάει συνεχώς κάτω από τον πήχη στη διαχείριση όλων των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν το νησί μας.
Όσο για τον ΧΥΤΑ που παραλάβατε στο ξεκίνημα της θητείας σας, συγκριτικά με την κατάσταση στην οποία τον παραδίδετε στο νέο Περιφερειακό Διαβαθμιδικό ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, ας αφήσουμε να το κρίνουν οι αρμόδιοι μηχανισμοί μετά τη διενέργεια των απαραίτητων και αναγκαίων ελέγχων, αλλά και η ίδια η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που θα τον παραλάβει.

(Visited 27 times, 1 visits today)