Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Αιτήσεις απαλλαγής από τέλη καθαριότητας όσων επιχειρήσεων διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού

Newsroom
20/07/2020 12:25
 
 
 

Αιτήσεις για απαλλαγή από τα τέλη καθαριότητας θα μπορούν να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής που θέτει στη διάθεσή τους ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, όσες επιχειρήσεις διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις που διέκοψαν τη λειτουργία τους, μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους, τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και τον ΚΑΔ κύριας δραστηριότητας. Προς επικύρωση των προηγουμένων θα πρέπει να επισυνάπτεται υποχρεωτικά αντίγραφο της προσωποποιημένης πληροφόρησης από το taxisnet.

Η διεκπεραίωση των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά από το τμήμα Δημοτικών Προσόδων του Δήμου μας, το οποίο θα αναλάβει τον έλεγχο των αιτήσεων και την αποστολή των σχετικών στοιχείων στον ΔΕΔΗΕ. Οι αιτούντες θα ενημερώνονται μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωσαν για την πορεία του αιτήματός τους, καθώς και για την έγκρισή του από την δημοτική υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλλουν τη σχετική αίτησή τους έως 21/08/2020, προκειμένου να τύχουν των σχετικών απαλλαγών το επόμενο διάστημα στο link https://apallagi-telon.crowdapps.net/.

Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική εφαρμογή τίθεται στην υπηρεσία των πολιτών μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και τον έλεγχο νομιμότητάς της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*