Αγροτικός Σύλλογος Σύρου: «Δεν υπάρχει κίνδυνος από την κατανάλωση τοπικών προϊόντων»

Newsroom
15/07/2020 15:16
 
 
 

Για την τήρηση όλων των απαιτούμενων κανόνων υγιεινής και ασφάλειας διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Σύρου ο Αγροτικός Σύλλογος του νησιού, με αφορμή την προ ημερών ανακοίνωση επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού, το οποίο – σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ – αφορούσε σε αλλοδαπό εργάτη που απασχολούνταν σε καλλιέργειες.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σύρου τόνισε ότι ο συγκεκριμένος εργάτης δεν απασχολείται από αγρο-κτηνοτρόφους του νησιού, επομένως δεν τίθεται θέμα μετάδοσης του ιού από την κατανάλωση τοπικών προϊόντων και συμπλήρωσε ότι παραμένει ανοιχτός σε κάθε συνεργασία με σκοπό τόσο την οικονομική επιβίωση του νησιού, όσο και την παροχή ποιοτικής διατροφής στους κατοίκους και στους επισκέπτες του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σύρου, λαμβάνοντας υπόψη του τα πρόσφατα γεγονότα καθώς και τις δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο, θα ήθελε να ενημερώσει τους καταναλωτές, αλλά και όλους τους πολίτες της Σύρου για τα εξής:
*Σεβόμαστε τους καταναλωτές και – αντιλαμβανόμενοι την τρέχουσα κατάσταση – τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που απαιτούνται για την προφύλαξη του νησιού μας και των καταναλωτών από την πανδημία που εξελίσσεται στον κόσμο.
*Το τελευταίο κρούσμα που ανακοινώθηκε στο νησί μας αφορά αλλοδαπό εργάτη ο οποίος δεν απασχολείται από αγρο-κτηνοτρόφους του νησιού, ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από την κατανάλωση τοπικών προϊόντων.
*Ευχόμαστε σε κάθε ασθενή και κάθε άνθρωπο που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τη συγκεκριμένη ασθένεια ταχεία ανάρρωση καθώς η υγεία κάθε ανθρώπου παραμένει το σημαντικότερο αγαθό.
*Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Σύρου θα συνεχίσουν να παράγουν τοπικά προϊόντα, εισφέροντας στην τοπική κοινωνία με κάθε τρόπο και ευελπιστώντας να υπάρξει πλήρη συνεργασία όλων των φορέων και των επιχειρηματιών του νησιού ώστε όλοι μαζί να επιβιώσουμε της υγειονομικής κρίσης που ζούμε.
*Είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε συνεργασία και ενέργεια για την οικονομική επιβίωση του νησιού και την παροχή ποιοτικής διατροφής στους κατοίκους και στους επισκέπτες του υπέροχου νησιού μας.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*