Κεγκέρογλου και Κατρίνης στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Newsroom
07/07/2020 10:01
 
 
 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκαν χθες ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων Μιχάλης Κατρίνης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και στελέχη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες των υπηρεσιών και των δράσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο σύγχρονο σύστημα τηλεδιάσκεψης του φορέα, με το οποίο κατάφερε να ανταποκριθεί με άμεσο τρόπο στις ανάγκες των επιχειρήσεων-μελών του για άμεση εκπαίδευση στις νέες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.
Επίσης, έγινε σύντομη παρουσίαση του έργου για τη δημιουργία «Cluster για τα Κυκλαδικά προϊόντα του τομέα της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας».

Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ κ.κ. Κεγκέρογλου και Κατρίνης εξήραν τη σπουδαιότητα του εκσυχρονισμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης, κυρίως για την άμεση διάχυση της πληροφορίας, καθώς και το έργο του cluster για τη σπουδαιότητά του στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Τέλος, ζήτησαν και ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Επιμελητηρίου για τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις των Κυκλάδων και ειδικότερα τον κρίσιμο τομέα του τουρισμού στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωναϊού.

(Visited 36 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*