Ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων για τα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού στη Σύρο: «Ψυχραιμία και σύνεση»

Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων
Newsroom
22/06/2020 17:25
 
 
 

Ψυχραιμία και σύνεση, καθώς και εμπιστοσύνη στους θεσμούς της Πολιτείας συνιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων, αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες περί ύπαρξης πιθανών κρουσμάτων Covid-19 στη Σύρο.

«Αφουγκραζόμαστε την εύλογη ανησυχία σας» αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος απευθυνόμενος στους πολίτες και συμπληρώνει: «περιμένουμε και εμείς με ενδιαφέρον, παρακολουθώντας από κοντά ως οφείλουμε την κατάσταση, τα πορίσματα των καθ’ ύλην αρμοδίων φορέων».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Αγαπητοί μας συμπολίτες,

Αφουγκραζόμαστε την εύλογη ανησυχία σας για τις φήμες που κυκλοφορούν περί πιθανών κρουσμάτων Covid-19 στο νησί της Σύρου και μοιραζόμαστε μαζί σας την ίδια ανησυχία για την εξέλιξη των περιστατικών, άλλα και τον αντίκτυπο στην κοινότητα μας.

Ως Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων θέλουμε να ζητήσουμε ψυχραιμία και σύνεση και να έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς της πολιτείας. Οι αρμόδιοι φορείς που διαχειρίζονται τα περιστατικά είναι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και οι τοπικοί εκπρόσωποί της στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, καθώς και ο ΕΟΔΥ.

Περιμένουμε και εμείς με ενδιαφέρον, παρακολουθώντας από κοντά ως οφείλουμε την κατάσταση, τα πορίσματα των καθ’ ύλην αρμοδίων φορέων. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας να περάσουν αυτό τον σκόπελο με το καλύτερο γι’ αυτούς άλλα και για το νησί μας αποτέλεσμα.

(Visited 1.583 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*