Με την ευλογία της Αγιοβασιλειόπιτας η αρχή του Νέου Έτους στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Newsroom
02/01/2020 15:24
 
 
 

Στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Ερμούπολη, κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ και ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Πολυχρονάκης, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Λειβαδάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Δαδάος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν μαζί με τους εργαζόμενους στην τελετή κοπής της Αγιοβασιλειόπιτας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.


Ο κ. Δωρόθεος Β’, διατυπώνοντας τις ευχές του για το νέο έτος, υπενθύμισε ότι 50 χρόνια μετά την προσεδάφιση του ανθρώπου στη Σελήνη και τις προσδοκίες για γενική ειρήνη και ευημερία, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να μαστίζεται από πολέμους, συγκρούσεις, αρρώστιες, πείνα και οικολογικές καταστροφές, που οδηγούν χιλιάδες ανθρώπων σε μετανάστευση, προς αναζήτηση καλύτερης ζωής.
Αφού δε, υπενθύμισε χαρακτηριστικά ότι το «20» ήταν άριστα στο σχολείο, ευχήθηκε το 2020 η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να πάρει δύο φορές άριστα στην επιτέλεση έργων για την ανάπτυξη των νησιών και την ευημερία των κατοίκων τους.


Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Λεονταρίτης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου, έκανε μία αναφορά στο έργο που έχει επιτελεστεί από την Περιφέρεια και ευχήθηκε για το νέο έτος.
Ευχές, ωσαύτως, απήύθυναν ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*