Η Σίφνος θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με διαδικτυακές εκδηλώσεις

Newsroom
02/12/2020 22:48
 
 
 

 

Διαδικτυακές Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο δήμος Σίφνου μιας και όλα δείχνουν ότι φέτος Χριστούγεννα θα κάνουμε στα σπίτια μας.

Έτσι, ο δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του νησιού θέλοντας να ενισχύσουν τον εορταστικό χαρακτήρα των ημερών, παρά τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, σκέφτηκαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία και να «επισκεφτούν» όλα τα σπίτια Σιφνιών και φίλων της Σίφνου με διαδικτυακές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες δράσεις.

«Στην κοινή προσπάθεια, που τα τελευταία χρόνια έδινε απίστευτη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, η συμμετοχή όλων αυτή τη χρονιά είναι περισσότερο από ποτέ πολύτιμη και καθοριστική» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ο δήμος Σίφνου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου προσκαλούν όλους να συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα διαδικτυακών δράσεων «που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, και θα έχει ως στόχο να μεταφέρει σε κάθε σπίτι την εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μέσα από οικεία και αγαπημένα πρόσωπα που μας έχουν λείψει! Να περάσουμε και αυτές τις γιορτές συντροφιά ακόμα και από μακριά».

Στις διαδικτυακές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνονται αφηγήσεις παραμυθιών, ιστορίες από τη Σίφνο του χθες, μαγειρέματα και χειροτεχνίες αλλά και οποιαδήποτε άλλη δράση προταθεί και είναι δυνατόν να υλοποιηθεί, χωρίς να αντιβαίνει στις οδηγίες και στα μέτρα που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Υπεύθυνος για την καταγραφή των προτάσεων είναι ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Γιώργος Λουκής (τηλέφωνο επικοινωνίας.: 6972398489, email: dimotis@sifnos.gr).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, προκειμένου στη συνέχεια να εκπονηθεί από κοινού το οριστικό πρόγραμμα.

«Μαζί θα βρούμε τους τρόπους να άρουμε, στο μέτρο του δυνατού, την απομόνωση που επιβάλλουν οι συνθήκες» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

(Visited 173 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*