Ύποπτες κινήσεις από άτομα που φέρονται να εργάζονται ή να κάνουν διακοπές στη Σίφνο

Newsroom
10/09/2020 2:13
  •  
  •  
  •  

 

Ύποπτες κινήσεις από άτομα που φέρονται να εργάζονται ή να κάνουν διακοπές στη Σίφνο, με σκοπό την απάτη, παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στο κυκλαδίτικο νησί.

Μάλιστα για το θέμα ο δήμος Σίφνου εξέδωσε ανακοίνωση και εφιστά την προσοχή των πολιτών ώστε να αποφευχθεί κάθε προσπάθεια εξαπάτησης επιχειρηματιών και πολιτών γενικότερα.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σε συνέχεια της από 6.9.2020 ανακοίνωσης του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου και επειδή συνεχίζονται να παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις από άτομα που φέρονται να εργάζονται ή να κάνουν διακοπές στη Σίφνο και ενδεχομένως παρακολουθούν επιχειρήσεις και σπίτια προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνετε μετρητά εντός των επιχειρήσεων και των σπιτιών σας.
Εφιστούμε την προσοχή όλων και ελπίζουμε στη συνεργασία σας με την άμεση ενημέρωση του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου (2284031210) στην περίπτωση που κάποια ύποπτη κίνηση υποπέσει στην αντίληψή σας.

(Visited 300 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.