ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων για το νοσοκομείο

Newsroom
12/03/2020 01:17
 
 
 

 

Με το Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιο συναντήθηκε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας στο πλαίσιο πρωτοβουλιών για τη στήριξη του νοσοκομείου του νησιού.

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα και υπήρξε αμοιβαία κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το Γ.Ν. Θήρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, αναφέρει:

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη στήριξη του Γ.Ν. Θήρας, την προάσπιση του Δημόσιου Χαρακτήρα και της κοινωνικής του προσφοράς, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, συναντήθηκε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Επιφάνιο, τον οποίο ενημέρωσε για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ενώ υπήρξε αμοιβαία κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες το Γ.Ν. Θήρας.

Η συνάντηση με το Σεβασμιότατο αποτελεί την πρώτη από σειρά επαφών που θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ Θήρας με φορείς του νησιού και της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η Υγεία είναι Δημόσιο κοινωνικό αγαθό και η εξασφαλισμένη από το κράτος ισότιμη, δωρεάν πρόσβαση για κάθε πολίτη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*