Ευχαριστήριο Μπιζά για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Πάρο

Newsroom
27/09/2020 15:01
 
 
 

Όλους όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στην Πάρο ευχαρίστησε, εκ μέρους της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς.

«Ελπίζω η περιοχή που κάηκε να προστατευτεί και να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες» αναφέρει ο κ. Μπιζας στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:


Θα ήθελα εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, να ευχαριστήσω τους πυροσβέστες της Πάρου και της Νάξου, τους χειριστές των πυροσβεστικών οχημάτων και των τεσσάρων πτητικών μέσων (2 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα), τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου, τους αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια και τον Δήμο, τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του Δήμου Πάρου, την Ελληνική Αστυνομία, τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου και τους δεκάδες εθελοντές για την συμβολή τους στην κατάσβεση της χτεσινής φωτιάς στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθιού – Αγίου Μηνά – Βουνιών – Θαψανών.

Επίσης τα ΜΜΕ για την διαρκή ενημέρωση των συμπολιτών μας.

Ελπίζω η περιοχή που κάηκε να προστατευτεί και να εφαρμοστούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Κώστας Μπιζάς
Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων
& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

(Visited 77 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*