Ακυρώνει όλες τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου ο Δήμος Πάρου

Newsroom
14/08/2020 1:49
  •  
  •  
  •  

Την ακύρωση όλων των καθιερωμένων εκδηλώσεων προς τιμήν της Παναγίας Εκατονταπυλιανής ανακοίνωσε ο Δήμος Πάρου, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός μεγάλου αριθμού ατόμων και να παραμείνουν όλοι ασφαλείς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Ο Δήμος Πάρου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και του Ε.Ο.Δ.Υ. και στο πλαίσιο της λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, ακυρώνει όλες τις καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, της μεγαλύτερης θρησκευτικής εορτής της Πάρου, το Δεκαπενταύγουστο, που πραγματοποιούνταν στο νησί μας τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου της νησιώτικης μουσικής βραδιάς και της ρίψης πυροτεχνημάτων, που ενδεχομένως προκαλούσαν συγχρωτισμό μεγάλου αριθμού ατόμων.

Είναι σημαντικό να επιδείξουμε όλοι αίσθημα ατομικής ευθύνης και να τηρήσουμε τα μέτρα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς, προκειμένου να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς, κάτοικοι και επισκέπτες, αυτό το «διαφορετικό» καλοκαίρι, στο όμορφο νησί μας.

(φωτό από παλιότερο εορτασμό)

(Visited 176 times, 1 visits today)